Πέθανε από επιπλοκές μετά τον τοκετό η 30χρονη πρωταθλήτρια σκοποβολής, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

The Jennettes
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην σκοποβολή και μεγάλη αντίπαλος της Άννας Κορακάκη, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς. 

Η σπουδαία πρωταθλήτρια απεβίωσε σε ηλικία 30 ετών ύστερα από επιπλοκές που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του τοκετού. Η είδηση του χαμού της διακεκριμένης αθλήτριας από τη Σερβία έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση. 

Η Βελίτσκοβιτς είχε γεννήσει πριν από 20 μέρες, ωστόσο παρουσιάστηκαν επιπλοκές κατά τον τοκετό, που επιβάρυναν την υγεία της. Μάλιστα, η κατάστασή της επιδεινώθηκε μέσα στην προηγούενη εβδομάδα και τις τελευταίες μέρες είχε πέσει σε κώμα. Το αγοράκι που γέννησε, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την υγεία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βελίτσκοβιτς είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων τον περασμένο Φεβρουάριο στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας. H χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη εξέφρασε τα συλληπητήρια της με μια συγκινητική δημόσια ανάρτηση:

There are moments in life the heart just aches and the mind is unable to answer all the “whys”. The words are all so...

Gepostet von Anna Korakaki am Sonntag, 21. Juni 2020

"Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα "γιατί". Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια ... Μπομπάνα, έφυγες τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη".

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: reader.gr