UPDATE #NOW

Τα 3 βήματα για να κάνετε ονειρικές τις διακοπές της τελευταίας στιγμής


The Jennettes

8 Ιουλίου 2020

Τα 3 βήματα για να κάνετε ονειρικές τις διακοπές της τελευταίας στιγμής

Είτε γιατί τα πράγματα είναι θολά με τη δουλειά ή την παρέα σας, είτε γιατί είστε αναβλητικοί και αναποφάσιστοι, ο Αύγουστος είναι προ των πυλών, κι εσείς δεν έχετε φιξάρει ακόμα τις διακοπές σας. Τι χρειάζεται να κάνετε τώρα; Υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ανάλογα με τα χρήματα και τον διαθέσιμο χρόνο σας.

Βήμα 1ο

Για πόσες μέρες πρέπει να ψάξετε κατάλυμα; Σκεφτείτε τη λύση των All Inclusive πακέτων και σε αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν τα τουριστικά γραφεία. Αποφασίστε τι θέλετε και συζητήστε το με έναν ταξιδιωτικό πράκτορα. Αν δεν έχετε αποφασίσει καν το μέρος, ψάξτε ηλεκτρονικά τι διαθεσιμότητα υπάρχει σε εισιτήρια πρώτα, και μετά σε δωμάτια για πιθανούς προορισμούς.

Να έχετε υπόψιν σας πως καλό είναι να αφιερώσετε λίγο συγκεντρωμένο χρόνο σε μερικά τηλέφωνα για κατάλυμα και να μην μένετε στις ηλεκτρονικές αποτυπώσεις κρατήσεων. Οι ακυρώσεις είναι πιθανές και μπορούν να σας λύσουν τα χέρια.

Βήμα 2ο

Αν εσείς ή κάποιοι φίλοι έχουν εξοπλισμό για κάμπινγκ, μη το σκεφτείτε καν. Πάρτε μερικά ρούχα, οργανώστε τη λίστα του camper, πάρτε φακό και εντομοαπωθητικό και το μόνο θέμα σας είναι τα εισιτήρια.

Βήμα 3ο

Η μεταφορά εκεί που θα πάτε. Θα πάρετε δικό σας μέσο, ή όχι; Ψάξτε αν υπάρχουν μέσα μεταφοράς στο μέρος που θα επισκεφθείτε. Σε μέρη που δεν το περιμένεις, δεν έχει κανέναν τρόπο μεταφοράς όπως στα Κύθηρα ενώ άλλα έχουν καταπληκτικό δίκτυο μεταφορών που θα σας κάνουν τη ζωή πιο οικονομική και εύκολη.

Τips: Μην κάνετε τα πράγματα σύνθετα. Πάρτε μια απόφαση με 2,3 εναλλακτικές λύσεις και αποφορτίστε τον εαυτό σας. Μην κουβαλήσετε πολλά πράγματα, οι διακοπές της τελευταίας στιγμής ζητούν αυθορμητισμό και λίγο φορτίο. Και μην ξεχνάτε, τα αυθόρμητα είναι τα καλύτερα.