UPDATE #NOW

5 πράγματα που ξεχωρίζουμε στο θερινό σινεμά


The Jennettes

17 Ιουλίου 2020

5 πράγματα που ξεχωρίζουμε στο θερινό σινεμά

Οι καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού είναι εκείνες που χαλαρώνεις και απολαμβάνεις τον ήλιο, τη θάλασσα, την αλμύρα, τον χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι στιγμές αυτές γεννιούνται κυρίως στις διακοπές, αλλά κρύβονται και μέσα στην καθημερινότητα, όπως κατά την προσμονή του ηλιοβασιλέματος ή μέχρι να ξεκινήσει η ταινία, που έχεις επιλέξει να δεις στο αγαπημένο σου θερινό σινεμά. Η όλη διαδικασία είναι σχεδόν μαγευτική και συνδέεται με μνήμες και συνήθειες, που όλοι έχουμε συνδέσει με την εμπειρία του πιο διαχρονικού σημείου συνάντησης. 

Εμείς κάθε φορά που βρισκόμαστε στο αγαπημένο μας θερινό, δεν χορταίνουμε να ζούμε κάποιες πολύ συγκεκριμένες στιγμές, που κάνουν την όλη εμπειρία ξεχωριστή. Η γλυκιά προσμονή, η αλλαγή της ψυχολογίας και τα γέλια που προκύπτουν αβίαστα από αυθόρμητες συζητήσεις, αποφορτίζοντας από την καθημερινότητα, είναι μόνο μερικές από τις στιγμές που λατρεύουμε να ζούμε ξανά και ξανά πριν από κάθε θερινή προβολή. Πάμε όμως, να πάρουμε με τη σειρά όλα όσα ξεχωρίζουμε στα ατμοσφαιρικά θερινά σινεμά!

1. Η αίσθηση χαλάρωσης μέσα από την πιο γλυκιά προσμονή

jenny.gr

Η αίσθηση που προκαλεί η αναμονή σε ένα θερινό μέχρι να ξεκινήσει η προβολή της ταινίας που έχουμε επιλέξει, είναι μοναδική και ανεκτίμητη. Η πλήρης αποφόρτιση από το υπόλοιπο της ημέρας που έχει προηγηθεί, είναι η υπόσχεση που αιωρείται στην ατμόσφαιρα από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εισόδου μας στο θερινό. Η συνέχεια φυσικά, επιφυλάσσει χαλαρές συζητήσεις, που προκαλούν αυθόρμητα και αβίαστα γέλια και μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πιο εύκολα ότι το καλοκαίρι είναι εδώ και προσφέρει μέσα από τις αγαπημένες μας συνήθειες, στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης!

2. Το ξεφύλλισμα του προγράμματος και η ώρα του ποπ κορν

jenny.gr

Ίσως, μία από τις καλύτερες στιγμές είναι εκείνη που περιμένεις τη σειρά σου για να πάρεις στα χέρια σου το πολυπόθητο ποπ κορν, που επιστρέφει στο μυαλό σου τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια. Αυτή ακριβώς τη χαρά αποκτάμε κάθε φορά που περιμένουμε στην ουρά, ξεφυλλίζοντας παράλληλα το πρόγραμμα μέχρι να επιλέξουμε την ταινία που θα δούμε. Η νοσταλγία για τα περασμένα σε συνδυασμό με την απόλαυση εκείνης της παροντικής στιγμής δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα λίγο πριν την αγαπημένη προβολή. Μετά το ξεφύλλισμα, συμφωνήσαμε να δούμε την ταινία "Στα Μαχαίρια", που μας έκανε να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο για τη συνέχεια.

3. Η ανεκτίμητη αξία της πιο αγαπημένης μπίρας

jenny.gr

Οι απολαυστικές μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό, συνοδεύονται φυσικά, και από μια απολαυστική και παγωμένη μπίρα. Ο λόγος για την πιο σινεφίλ μπίρα Fischer, που έρχεται για ακόμη ένα καλοκαίρι να δηλώσει παρούσα, στηρίζοντας την 7η τέχνη και συνοδεύοντας απολαυστικά μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές των θεατών, ακόμη και εν καιρώ κοινωνικής αποστασιοποίησης. Δεν υπάρχει τίποτε πιο αναζωογονητικό από τη στιγμή που μπορείς να γευτείς χαλαρά την αγαπημένη σου γεύση. Η αίσθηση δροσιάς και το ευχάριστο διακριτικό άρωμα της Fischer, που την αγαπάμε μεταξύ άλλων, και γιατί στηρίζει τον κινηματογράφο, μας προσέφεραν μια συναρπαστική εμπειρία λίγο πριν την προβολή των 21:00! Ιδιαίτερα αρώματα ξεπήδησαν από το μπουκάλι και έφτασαν στο ποτήρι που τσουγκρίσαμε λίγο πριν παραδοθούμε στην απόλυτη γεύση της αγαπημένης μας pilsener Fischer

4. Η αίσθηση ότι είμαστε σε νησί 

Τα ατμοσφαιρικά θερινά της πόλης συναγωνίζονται εύκολα τις ειδυλλιακές σκηνές ενός νησιού και αυτό είναι κάτι που αγαπάμε ιδιαίτερα, πηγαίνοντας εκεί. Μπορεί να μην έχουμε καταφέρει ακόμη να οργανώσουμε και να κλείσουμε εισιτήρια για διακοπές, αλλά η εμπειρία του θερινού αναπληρώνει κατά ένα μεγάλο κομμάτι κάτω από τον έναστρο ουρανό, τη μαγεία και την χαλάρωση των διακοπών. Μέχρι να καταφέρουμε να αποδράσουμε σε τόπους αγαπημένους και μυστικούς, μπορούμε να απολαμβάνουμε την ξέγνοιαστη αίσθηση που προσφέρουν τα αναπαυτικά καθίσματα του αγαπημένου μας θερινού, αλλά και τις στιγμές που περνάμε εκεί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

5. Η καλύτερη λύση για όσους μένουν το καλοκαίρι στην πόλη

jenny.gr

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το θερινό σινεμά είναι η καλύτερη καταφυγή μετά το γραφείο ή μετά από μια φορτική ημέρα στο κέντρο της πόλης. Το δροσερό αεράκι, που απολαύσαμε στο αγαπημένο Cine Αβάνα, ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν για την πλήρη αποφόρισή μας μετά από μία κουραστική ημέρα. Η συνέχεια της εμπειρίας μας εκεί, μας ταξίδεψε στο αγαπημένο μας μέρος νοητά και μας έκανε να απορροφηθούμε από τις όμορφες στιγμές που βιώσαμε λίγο πριν ξεκινήσει κι επίσημα το καλοκαίρι μας. Όπου κι αν βρεθείτε πάντως αυτό το καλοκαίρι, είτε παραμείνετε στην πόλη είτε αποδράσετε μακριά, φροντίστε να ζήσετε την κάθε στιγμή!

https://media.giphy.com/media/W1ZcvMpo2bkhIx0E85/giphy.gif

Photo Credits: Χρήστος Λώλος

Επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω θερινά σινεμά, μπορείτε να απολαύσετε κι εσείς, την ταινία που θα προτιμήσετε να δείτε, σε συνδυασμό με μία παγωμένη Fischer:

Μπομπονιέρα

Φιλοθέη

Cine Αβάνα

Φλοίσβος

Cine Αloma (New)

Cine Δεξαμενή

Ελληνίς Cinemax

Cine Αμαρυλλίς

Cine Αριάν

Cine Βοτσαλάκια

Cine Αλίκη

Cine Εκράν (New)

Cine Αίγλη (New)

Cine Πανόραμα

#FischerBeer #ItsAboutTaste #TherinoMeFischer