Πέθανε στα 61 του χρόνια ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Σε ηλικία 61 ετών, απεβίωσε ο Πητ Παπαδάκος. Την είδηση έκανε γνωστή στα social media η οικογένειά του. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις μελών της οικογένειάς του στο Facebook, ο αστρολόγος και συγγραφέας πέθανε το Σάββατο 11 Ιουλίου ενώ η ανιψιά του Μαριαλένα Παπαδάκου και ο ανιψιός του Τάσος Παπαδάκος έγραψαν πως δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. 

Θειουλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου..😥😞

Gepostet von 'Μαριαλένα Παπαδάκου' am Samstag, 11. Juli 2020

Θείε και νονέ καλό ταξίδι, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!! 😰😰😰

Gepostet von Τάσος Παπαδάκος am Samstag, 11. Juli 2020

Ο Πητ Παπαδάκος είχε καταγωγή από το Γύθειο Λακωνίας ενώ γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά όπως επίσης αστρολόγος και συγγραφέας. Επίσης, ήταν πτυχιούχος του Clayton university U.S.A, πτυχιούχος ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής, ενώ υπήρξε ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ). Τέλος, διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημωνικης Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων) και υπήρξε ιδρυτής της Ανώτατης Σχολής Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων.

Τα αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Facebook/ Μαριαλένα Παπαδάκου