UPDATE #NOW

Παγκόσμιος χάρτης δείχνει τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2021 με βάση τα δεδομένα της Google


The Jennettes

14 Ιουλίου 2020

Παγκόσμιος χάρτης δείχνει τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2021 με βάση τα δεδομένα της Google

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα εξαιτίας της πανδημίας και όλοι να είμαστε λίγο παραπάνω επιφυλακτικοί και σκεπτικοί από άλλες φορές, σχετικά με τον προορισμό των διακοπών μας.

Ωστόσο, φέτος μπορεί να μην είμαστε σε απόλυτο mood διακοπών εξαιτίας των συνθηκών αλλά σύμφωνα με έναν παγκόσμιο χάρτη, που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Kuoni και στηρίχθηκε στις αναζητήσεις των πολιτών στο Google, οι περισσότεροι άνθρωποι και λαοί έχουμε ήδη βρει ποιες χώρες θα επισκεφθούμε το 2021, ή τουλάχιστον εκείνες που ονειρευόμαστε να δούμε από κοντά. Οι επιθυμίες των λαών προέρχονται από κάθε ήπειρο αλλά στην παρακάτω εικόνα αποτυπώνονται οι προορισμοί που προτιμούν οι λαοί της Ευρώπης.  

jenny.gr
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Kuoni

Ξεκινώντας από τη δική μας χώρα, οι Έλληνες φαίνεται πως έχουν ήδη εκδηλώσει τις ταξιδιωτικές τους προτιμήσεις για του χρόνου, και ο ιδανικότερος προορισμός φαντάζει η Νότια Αφρική με βάση τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google παρόλο που δεν θα το περιμέναμε. Από την άλλη, η Ελλάδα μοιάζει να είναι ο αγαπημένος μελλοντικός προορισμός για την Κύπρο και για την Ελβετία. Οι Βρετανοί θέλουν να πάνε στις Μαλδίβες, οι Αμερικανοί στην Ιαπωνία και οι Αυστραλοί στα νησιά Φίτζι ενώ οι Νεοζηλανδοί στο Μπαλί. 

jenny.gr
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Kuoni

Οι περισσότερες χώρες πάντως φαίνεται πως είναι σε απόγνωση και επιζητούν τη χαλάρωση και την ξεκούραση, αναζητώντας τα μέρη για τα επόμενα ταξίδια τους, τα οποία ωστόσο πρέπει πάντα από εδώ και πέρα να γίνονται με περισσότερη ασφάλεια. Οι Μαλδίβες πάντως, φαίνεται να είναι top προορισμός για πολλές χώρες, όχι μόνο για τη Βρετανία.