UPDATE #NOW

Φωτογράφος απαθανατίζει Μαύρο Πάνθηρα με τη σύντροφό του σε μια σπάνια λήψη που έγινε viral


The Jennettes

25 Ιουλίου 2020

Φωτογράφος απαθανατίζει Μαύρο Πάνθηρα με τη σύντροφό του σε μια σπάνια λήψη που έγινε viral

H Μητέρα Φύση αποκαλύπτει καθημερινά θαύματα και ο φωτογράφος της άγριας ζωής με βάση την Ινδία, Mithun έγινε πρόσφατα μάρτυρας μίας σπάνιας εικόνας, που είναι ο ορισμός της άγριας ομορφιάς. Ο Μαύρος Πάνθηρας «Saya», που σημαίνει «σκιά» στα Hindi, με τη σύντροφό του Cleopatra καταγράφηκαν στον φακό του φωτογράφου στο Kabini Forest της Ινδίας.

https://instagram.com/p/CC0-NP3JMmO/
Photo Credit: mithunhphotography

Ο Mithun H., που προσπαθούσε επί μέρες να τραβήξει αυτή τη φωτογραφία, γράφει: "O Saya και η Cleopatra φλερτάρουν εδώ και 4 χρόνια και όταν βρίσκονται μαζί, είναι πραγματικά μια εικόνα που o καθένας θα ήθελε να απαθανατίσει! Τη στιγμή της λήψης αυτής, ο ήχος από την κίνηση ενός ελαφιού έκανε τις δύο λεοπαρδάλεις να γυρίσουν συγχρόνως το κεφάλι τους προς την ίδια κατεύθυνση. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα…!".

https://instagram.com/p/CCD-hgiJZyi

Όπως αναφέρει μάλιστα ο ίδιος σε συνέντευξή του, "Θα μπορούσα να περιμένω ακόμη και 6 χρόνια για αυτή τη λήψη". Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και προκάλεσε αμέτρητα σχόλια, καθώς και την έκπληξη του κοινού. Ο Mithun ονόμασε τη φωτογραφία, "Το αιώνιο ζευγάρι", την οποία κατάφερε να τραβήξει μετά από έξι ημέρες, πηγαίνοντας κάθε μέρα στο ίδιο σημείο.

Τα άγρια πλάσματα της φύσης κρύβουν ίσως, την πιο σπάνια ομορφιά, η οποία όταν συλλαμβάνεται στον φωτογραφικό φακό, είναι απαράμιλλη και ασύγκριτη.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ mithunhphotography