UPDATE #NOW

Τα 5 μέρη που πρέπει να επισκεφθούμε μόνοι


The Jennettes

4 Αυγούστου 2020

Τα 5 μέρη που πρέπει να επισκεφθούμε μόνοι

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να είναι διαφορετικό, όπως και τα ταξίδια που προγραμματίζουμε. Μπορεί να δυσκολευόμαστε να μπούμε στο αεροπλάνο λόγω των συνθηκών της πανδημίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε τα πλάνα των διακοπών μας. Γι' αυτό παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 απόλυτους προορισμούς, που πρέπει να επισκεφθείτε έστω και μία φορά στη ζωή σας, και μάλιστα μόνοι σας!  Δείτε λοιπόν, παρακάτω τα μέρη που θα σας ταξιδέψουν ακόμη και από τώρα νοητά σε όλα εκείνα που πρέπει να δείτε από κοντά όταν τα καταφέρετε!

Βερολίνο, Γερμανία

jenny.gr

Επειδή είναι γεμάτο μετανάστες από όλο τον κόσμο, ο κάθε ταξιδιώτης μπορεί να νιώσει σαν στο σπίτι του! Εκεί υπάρχουν μερικά από τα διασημότερα κλαμπ παγκοσμίως, όπως το Berghain. Όμορφα πάρκα, γραφικές γειτονιές αλλά και ο ζωολογικός κήπος – που είναι ο αρχαιότερος στη χώρα- είναι ιδανικά για όσους έχουν όρεξη για ατέλειωτο περπάτημα στην πόλη. Για για τους λάτρεις της ιστορίας, τα μουσεία και τα μνημεία είναι αμέτρητα.

Ρώμη, Ιταλία

jenny.gr

 Φιλοξενεί τους πιο φιλικούς κατοίκους. Είναι από τα ελάχιστα μέρη που συνδυάζουν παλιό με καινούριο, καθώς υπάρχουν παντού μνημεία χιλιάδων ετών και μοντέρνα μαγαζιά. Το Κολοσσαίο, το Πάνθεον, η Πιάτσα Ναβόνα είναι μερικά από τα ομορφότερα αξιοθέατα, το φαγητό είναι εκπληκτικό – ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει; - ενώ είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουμε ντόπιους που θα μας ξεναγήσουν στα λιγότερο γνωστά σημεία της πόλης, όπως το Σαν Λορέντζο.

Στοκχόλμη, Σουηδία

jenny.gr

Εάν αναζητούμε έναν οργανωμένο, καθαρό και ασφαλή προορισμό, τότε η Στοκχόλμη είναι η ιδανική επιλογή! Φιλικοί κάτοικοι και μικρές καφετέριες κάνουν την πόλη φιλόξενη, ενώ για τους λάτρεις των νυχτερινών εξόδων είναι πολλά τα κλαμπ που μπορούν να επισκεφθούν. 

Άμστερνταμ, Ολλανδία

jenny.gr

 

Πρόκειται για μία από τις πιο εξελιγμένες πόλεις του κόσμου. Εκτός από τα πανέμορφα τοπία και τα κανάλια που μπορούμε να διασχίσουμε με καραβάκι, εκεί θα βρούμε τα μουσεία της Άννα Φρανκ, του Βαν Γκογκ καθώς και ένα αφιερωμένο σε γάτες! Μάλιστα, υπάρχει ξενοδοχείο που σχεδιάστηκε για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες, το Lloyd Hotel,  με φώτα και παράθυρα στους διαδρόμους για να μη φοβούνται το βράδυ.

Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη

jenny.gr

Για αυτή την πόλη, ό,τι κι αν πούμε δε θα είναι αρκετό. Για όσους ενδιαφέρονται για ψώνια, υπάρχει το Σόχο. Οι φίλοι του θεάτρου δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το Μπρόντγουεϊ. Το φαγητό είναι άφθονο και για όλα τα γούστα, ενώ τα μέρη για βόλτα είναι φανταστικά – ξεκινώντας από το Central Park. Είναι το μέρος που δε γίνεται να μην αγαπήσει κανείς, από την πρώτη στιγμή που θα βρεθεί εκεί.

Όσο κι αν φαίνεται δύσκολο ένα τέτοιο ταξίδι, πρόκειται για εμπειρία που όλοι αξίζει να αποκτήσουμε. Στα σωστά μέρη, κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, το να κάνουμε κάτι τέτοιο θα μας γεμίσει με όμορφες αναμνήσεις και ιδιαίτερα συναισθήματα.