UPDATE #NOW

11χρονος Νιγηριανός χορεύει μπαλέτο στη βροχή και γίνεται viral - Το American Ballet Theatre του δώρισε υποτροφία


The Jennettes

23 Αυγούστου 2020

11χρονος Νιγηριανός χορεύει μπαλέτο στη βροχή και γίνεται viral - Το American Ballet Theatre του δώρισε υποτροφία

Μια υποτροφία για το American Ballet Theatre έλαβε ο 11χρονος από τη Νιγηρία που εμφανίζεται σε βίντεο να χορεύει μπαλέτο ξυπόλητος στη βροχή.

Το βίντεο, έγινε viral και έφτασε στα μάτια των ιθυνόντων του American Ballet Theatre, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν και του προσέφεραν μία θέση σε μία από τις κορυφαίες σχολές χορού στον κόσμο.

Πολλοί τον χαρακτηρίζουν o "Billy Elliot" της Νιγηρίας και η αλήθεια είναι ότι η ιστορία του συγκινεί.

«Εκεί όπου ζω δεν υπάρχουν άντρες χορευτές μπαλέτου σαν εμένα. Όταν ο κόσμος βλέπει μπαλέτο, σκέφτεται πως είναι μόνο για κορίτσια, δεν γνωρίζουν πως δεν είναι μόνο για κορίτσια. Ο τρόπος που θέλω να με βλέπουν είναι όταν χορεύω να ξέρουν πως υπάρχει άντρας χορευτής μπαλέτου», δήλωσε ο 11χρονος, Anthony Mmesoma Madu.

«Κάνω μπαλέτο επειδή λατρεύω τον χορό. Το συναίσθημα που με κατακλύζει είναι σαν να ονειρεύομαι», προσθέτει. «Θαυμάζω πολύ τον δάσκαλό μου που με διδάσκει. Όταν χορεύει, νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, σαν να χόρευα εγώ», λέει ο Anthony.

Το βίντεο του 11χρονου να χορεύει μπαλέτο ξυπόλητος στη βροχή συγκίνησε ακόμα και διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Viola Davis!