UPDATE #NOW

Newburgh: To χωριό που αφήνει τα παιδιά να σχεδιάσουν τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, σκορπά παντού τη μαγεία


The Jennettes

30 Νοεμβρίου 2020

Newburgh: To χωριό που αφήνει τα παιδιά να σχεδιάσουν τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, σκορπά παντού τη μαγεία

Σε ένα χωριό της Σκωτίας, κάτι μαγικό συμβαίνει και εγκαινιάζει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων που σήμερα έχουμε ανάγκη να νιώσουμε περισσότερο από ποτέ. Στη Σκωτία, και συγκεκριμένα στο Newburgh στην Κομητεία Fife, ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός είναι υπόθεση των παιδιών φέτος, και η αλήθεια είναι πως όταν τα παιδιά αναλαμβάνουν τα ηνία των γιορτών, μαγικά πράγματα μπορούν να συμβούν, σκορπώντας την ελπίδα παντού ανά την υφήλιο!

jenny.gr

Newburgh Action GroupReport

Το χωριό της Σκωτίας εγκαινίασε λοιπόν, το ετήσιο φεστιβάλ φώτων για τα Χριστούγεννα με τον πιο όμορφο τρόπο αφού ο εορταστικός φωτισμός στηρίχθηκε στα σχέδια από παιδιά.

jenny.gr

Newburgh Action Group

Η νηστεία των Χριστουγέννων έχει ήδη ξεκινήσει εκεί οπότε το χωριό έχει ήδη μπει στο πνεύμα των γιορτών, ενώ οι παιδικές ιδέες έδωσαν άλλη πνοή στο ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. 

jenny.gr

Newburgh Action Group

Όλα τα σχέδια των φώτων είναι αναδημιουργίες παιδικών σκίτσων με νέον, ενώ οι ιδέες που έγιναν χριστουγεννιάτικος φωτισμός είναι πολλές και ευφάνταστες. Χριστουγεννιάτικα δέντρα, άγγελοι, τάρανδοι, πιγκουίνοι και φυσικά, ο Άγιος Βασίλης ήταν οι ιδέες που έγιναν χριστουγεννιάτικος φωτισμός, προσθέτοντας πολλή μαγεία και φαντασία στις φετινές γιορτές. 

jenny.gr

Newburgh Action Group

Το Bored Panda έχει συλλέξει τους νικητές όλων των χριστουγεννιάτικων Light Festivals από το 2002 έως το 2019, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή λίστα που φέρνει πιο κοντά μας τα Χριστούγεννα και τη μαγεία!