UPDATE #NOW

Zodiac gift guide: Ο απόλυτος οδηγός για τα πιο πετυχημένα χριστουγεννιάτικα δώρα


22 Δεκεμβρίου 2020

Zodiac gift guide: Ο απόλυτος οδηγός για τα πιο πετυχημένα χριστουγεννιάτικα δώρα

Χριστούγεννα - με ή χωρίς lockdown – δίχως δώρα δεν γίνονται. Επομένως καλό είναι να προετοιμαστούμε όλοι κατάλληλα για να κάνουμε χαρούμενους όσους αγαπάμε. Ειδικά φέτος, το χριστουγεννιάτικο δώρο έχει διπλή αξία καθώς όλοι έχουμε ανάγκη μία όμορφη κίνηση να μας ανεβάσει λίγο την ψυχολογία.

Στο jenny.gr πιστεύουμε ότι είναι το ίδιο σημαντικό να λαμβάνεις δώρα με το να κάνεις. Αγαπάμε τις έξυπνες ιδέες και πιστεύουμε πολύ στις κλασσικές και διαχρονικές επιλογές. Σε κάθε περίπτωση όμως, το δώρο είναι προσωπική υπόθεση και δει το χριστουγεννιάτικο δεν πρέπει να είναι καθόλου τυπικό.

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα Zodiac gift guide σε συνεργασία με το TRESemmé ώστε να καταλήξουμε στα κατάλληλα δώρα για τους αγαπημένους μας. Μιας και το TRESemmé είναι ένα brand που βοηθάει και θέλει κάθε γυναίκα να νιώθει όλη μέρα όμορφη και με αυτοπεποίθηση! Από το συναισθηματικό καρκινάκι, μέχρι την απαιτητική λιονταρίνα και από την ενθουσιώδη κριαρίνα, μέχρι την πρακτική παρθένο, σε αυτό το gift guide θα βρείτε τις σωστές κατευθύνσεις για τα δώρα σας, ανάλογα με το ζώδιο του παραλήπτη.

Στον Ιχθύ βάλτε λίγο συναίσθημα, ενώ στον Αιγόκερω βάλτε ακόμα μεγαλύτερο budget, στον Σκορπιό αφήστε τον αισθησιασμό σας να σας παρασύρει και στον Δίδυμο απελευθερώστε τη φαντασία σας.

Παράλληλα, στο Zodiac gift guide θα βρείτε τον μεγάλο διαγωνισμό του TRESemmé όπου θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα υπέροχα gift boxes που έχει ετοιμάσει για εσάς.

Και να θυμάστε: Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σας… Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας!

Καλά Χριστούγεννα!