Τι μήνυμα θα στείλουμε στο 13033 για τα «ρεβεγιόν» Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
22 Δεκεμβρίου 2020
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του jenny.gr στην Google Τον κωδικό μετακίνησης «6» θα στείλουμε παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για να πάμε στα τραπέζια, όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν μόνο όσοι είναι απαραίτητο, όπως για παράδειγμα οι άνθρωποι που εργάζονται, αλλά οι έλεγχοι της αστυνομίας θα είναι πολύ αυστηροί και, όπως είπε, «όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων θα τον σταματήσει η Αστυνομία». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Ζώδια σήμερα (16/7): Ήρθε η ώρα για πρακτικές λύσεις και συναισθηματική ισορροπία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
- Είδα το Super Story Market, την πρώτη ελληνική ταινία που κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τους θεατές για την λευχαιμία
- Ο Τζέιμς Φράνκο πιστεύει ότι τον παρακολουθούν εξωγήινοι και ανέβασε βίντεο για να το αποδείξει. Δεν τον πίστεψε άνθρωπος