UPDATE #NOW

Τα 6+1 μοναδικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί τον Ιανουάριο


The Jennettes

4 Ιανουαρίου 2021

Τα 6+1 μοναδικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί τον Ιανουάριο

Ο πρώτος μήνας του χρόνου σηματοδοτεί την αρχή και το τέλος, την είσοδο και την έξοδο. Το όνομά του προέρχεται από τον θεό των Ρωμαίων, τον Ιανό (Janus). Ο Ιανός ήταν θεός με δύο πρόσωπα, τα οποία κοίταζαν σε αντίθετες κατευθύνσεις, μπροστά στο νέο χρόνο αλλά και πίσω στον προηγούμενο. Οι άνθρωποι που ήρθαν στον κόσμο τον Ιανουάριο, συγκεντρώνουν μοναδικά στοιχεία γύρω από την ύπαρξή τους. Εάν γνωρίζετε κάποιο άτομο που έχει γεννηθεί αυτόν τον μήνα, τότε δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε ποια είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του. Δείτε παρακάτω μερικά από τα κυριότερα σημεία της προσωπικότητάς του.

Διακρίνονται για τη φιλοδοξία τους

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, είναι γνωστό ότι έχουν μια έμφυτη ικανότητα να εργάζονται σκληρά. Δεν εγκαταλείπουν εύκολα και θα διασφαλίσουν επίσης ότι θα φτάσουν στην κορυφή παρά τα όσα εμπόδια και αν συναντήσουν στο δρόμο τους.

Έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ

Τα άτομα που γεννιούνται τον Ιανουάριο, γενικά έχουν υψηλή αίσθηση του χιούμορ. Δεδομένου ότι το χιούμορ τους είναι φυσικό, αναδύεται αναπόφευκτα όταν περιβάλλονται από πολλούς φίλους και γνωστούς. Θα πούνε τα καλύτερα ανέκδοτα και θα κάνουν τους άλλους να γελάνε όλη την ώρα.

Έχουν έμφυτο το στοιχείο της γαλήνης

Όσοι έχουν γεννηθεί τον Ιανουάριο, τους χαρακτηρίζει η ωριμότητα και η ηρεμία. Επίσης δεν κάνουν εύκολα φίλους και θέλουν τον χρόνο τους με τους ανθρώπους μέχρι να εξοικειωθούν μαζί τους.

Είναι ρεαλιστές

Πατάνε γερά στη γη και δεν πετάνε στα σύννεφα. Παίρνουν αποφάσεις με γνώμονα τη λογική και είναι πολύ καλά οργανωμένοι.

Είναι λάτρεις της περιπέτειας

Είναι δραστήριοι και ανήσυχοι. Βρίσκονται συχνά στην αναζήτηση νέων πραγμάτων, ώστε να μπορούν να λένε στους άλλους τις συναρπαστικές ιστορίες που έχουν ζήσει. Μάλιστα, πολλές φορές εμφανίζονται ως αντάρτες, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

Είναι πιστοί

Δεν έχουν μεγάλο κύκλο φίλων, επειδή δεν αφήνουν εύκολα τους άλλους να τους πλησιάσουν. Όμως, εάν κατορθώσετε να γίνετε φίλοι τους, τότε θα έχετε αποκτήσει τον πιο καλό και παντοτινό φίλο.

Είναι ανιδιοτελείς

Τα περισσότερα άτομα που έχουν γεννηθεί τον Ιανουάριο έχουν ανιδιοτελή καρδιά. Συμμετέχουν συχνά σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες και πιστεύουν πως κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Και η αλήθεια είναι ότι τον κάνουν!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits