UPDATE #NOW

Αυτοκτονία η αιτία θανάτου του θρυλικού μοντέλου Stella Tennant


The Jennettes

7 Ιανουαρίου 2021

Αυτοκτονία η αιτία θανάτου του θρυλικού μοντέλου Stella Tennant

Η Stella Tennant, το εμβληματικό μοντέλο των 90's πέθανε στις 22 Δεκεμβρίου σε ηλικία 50 ετών.

Το μοντέλο από τη Σκωτία φημιζόταν για την ιδιαίτερη εμφάνιση και την αριστοκρατική γενιά, ως εγγονή του 11ου Δούκα του Devonshire, Andrew Cavendish και της Deborah Mitford. Η Tennant αρχικά σπούδασε στο Winchester School of Art και ξεκίνησε μια καριέρα στη γλυπτική, την οποία χαρακτήρισε ως την πρώτη της αγάπη.

Τα σχέδιά της άλλαξαν σύντομα αφού εντοπίστηκε από τον φωτογράφο Steven Meisel. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ο Karl Lagerfeld την παρουσίασε ως το νέο πρόσωπο της Chanel, υπογραμμίζοντας την ομοιότητά της με την Coco Chanel.

Στις 6 Ιανουαρίου, η οικογένεια της Stella Tennant επιβεβαίωσε τις συνθήκες του θανάτου της προκειμένου να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα ζητήματα ψυχικής υγείας. Η Tennant έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της.

Σε μια νέα ανακοίνωση, η οικογένεια του μοντέλου αναφέρει πως η star, της οποίας “η δημιουργικότητα, η ευφυΐα και το χιούμορ άγγιξαν τόσους πολλούςπολλούς, δεν ήταν καλά εδώ και αρκετό καιρό και ένιωθε ανίκανη να συνεχίσει τη ζωή της. Ήταν μια όμορφη ψυχή, μια γυναίκα που λάτρευαν οι φίλοι και η οικογένειά της".

“Η Stella δεν ήταν καλά για κάποιο χρονικό διάστημα", συνεχίζει η δήλωση. “Mας θλίβει βαθιά λοιπόν το ότι ένιωθε ανίκανη να συνεχίσει, παρά την αγάπη εκείνων που ήταν κοντά της”.

Δείτε ακόμη: