UPDATE #NOW

Harry Brant: Ο γιος του supermodel Stephanie Seymour και του Peter Brant βρέθηκε νεκρός στα 24 του


The Jennettes

19 Ιανουαρίου 2021

Harry Brant: Ο γιος του supermodel Stephanie Seymour και του Peter Brant βρέθηκε νεκρός στα 24 του

Ο Harry Joseph Brant, γιος ενός από τα μεγαλύτερα supermodels των '90s, της Stephanie Seymour και του βιομήχανου, εκδότη και συλλέκτη τέχνης, Peter Brant βρέθηκε νεκρός την Κυριακή μόλις στα 24 του χρόνια. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της οικογένειας του, ο θάνατος του προήλθε από μία λάθος υπερβολική δόση συνταγογραφημένων ναρκωτικών ουσιών. Ο ίδιος εθισμένος εδώ και αρκετά χρόνια πάλευε να το ξεπεράσει.

«Θα είμαστε βαθιά λυπημένοι για πάντα που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο σύντομα λόγω αυτής της καταστροφικής ασθένειας… Είχε πετύχει πολλά στα 24 του χρόνια, αλλά δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να δούμε πόσα περισσότερα θα μπορούσε να κάνει ο Harry», είπε η οικογένειά του μετά το περιστατικό.

Ο Harry ήταν η επιτομή του «It boy» και γνωστή κοσμική φιγούρα. Μεγαλώνοντας σε ένα περιβάλλον όπου μόδα και τέχνη ήταν αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητας του, ήταν μάλλον λογική εξέλιξη το ότι παρακολούθησε το πρώτο του Met Gala στα 16 του χρόνια. Πέρα όμως από το να παρίσταται σε κοσμικά πάρτι και στα μεγαλύτερα fashion shows, ο Harry Brant είχε ήδη καταφέρει να ανήκει ενεργά στην γενιά που έσπασε τα στερεότυπα των φύλων, πρεσβεύοντας μια ρευστή ως προς το φύλο εικόνα του εαυτού του.

Είχε γίνει μοντέλο για τον διάσημο οίκο Balmain και την ιταλική Vogue, ανάμεσα σε άλλα, είχε δική του στήλη ως δημοσιογράφος στο περιοδικό «Interview» που ανήκει στον πατέρα του, ενώ το 2015 και το 2016 είχε κυκλοφορήσει μαζί με τον αδερφό του μία unisex σειρά make up σε συνεργασία με την MAC.

Ανάμεσα στις δηλώσεις των οικείων του στους New York Times για τον ξαφνικό χαμό του, ξεχωρίζει η εξής: «Ο Harry δεν ήταν μόνο ο γιος μας, ήταν ένας υπέροχος αδελφός, στοργικός εγγονός, αγαπημένος θείος και τρυφερός φίλος». «Ήταν μια δημιουργική, στοργική και ισχυρή ψυχή που έφερε φως στις καρδιές τόσων πολλών ανθρώπων», ανέφερε η δήλωση. «Ήταν πραγματικά ένα όμορφο πρόσωπο μέσα και έξω».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Glob Intel

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits