UPDATE #NOW

Amanda Gorman: Η ποιήτρια της ορκωμοσίας του Joe Biden υπέγραψε συμφωνία με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο


The Jennettes

27 Ιανουαρίου 2021

Amanda Gorman: Η ποιήτρια της ορκωμοσίας του Joe Biden υπέγραψε συμφωνία με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο

Η νεαρή Amanda Gorman, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το ποίημα της την ημέρα της ορκωμοσίας του Joe Biden, συνεχίζει να εκπλήσσει, καθώς υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων IMG Models.

Σύμφωνα με τους Times, η ποιήτρια, η οποία έγραψε ιστορία ως η νεότερη που απήγγειλε ποτέ ποίημά της σε ορκωμοσία Προέδρου της Αμερικής, έκλεισε συμφωνία με την εταιρία ανακάλυψης ταλέντων και διαχείρισης μοντέλων, IMG.

Η Gorman, εντυπωσίασε όχι μόνο για το ποίημα της, αλλά και για τις στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες έκρυβαν πολλούς συμβολισμούς και κρυφά μηνύματα, ενώ η στέκα που ήταν μάρκας Prada και το φωτεινό παλτό της, έγιναν ήδη sold out.

Το πρακτορείο θα την εκπροσωπήσει για την προώθηση διαφημίσεων μόδας και ομορφιάς παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το CNN, η IMG έχει μια ποικιλία εκπροσώπησης ονομάτων συμπεριλαμβανομένων των Chrissy Teigen και Selena Gomez, καθώς και μουσικών, ηθοποιών και αθλητικών σταρ όπως η Naomi Osaka.

Αν και η Gorman δεν έχει ακόμη κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τη συμφωνία, μίλησε πρόσφατα στη Vogue για το ενδιαφέρον της για τη μόδα. Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε λίγο πριν από την ορκωμοσία, είπε στο περιοδικό ότι θα ενσωματώνει τον δικό της «συμβολισμό» στο ντύσιμο της περασμένης Τετάρτης.

«Η μόδα έχει τόσο μεγάλο νόημα για μένα, και είναι ο τρόπος μου να στηριχτώ στην ιστορία που ήρθε μπροστά μου και σε όλους τους ανθρώπους που με υποστηρίζουν», ανέφερε η ίδια. Η απόφοιτη του Harvard, από την ημέρα που απήγγειλε το ποίημα της The Hill We Climb, έχει λάβει τεράστια δημοσιότητα, ενώ από τότε έχει εμφανιστεί σε πολλές εκπομπές. Στο fan club της περιλαμβάνει ήδη αξιοζήλευτα ονόματα, όπως την Oprah Winfrey, το ζεύγος Obama, τη Hilary Clinton, τη Dr. Jill Biden.
 

Τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εκραγεί από την περασμένη Τετάρτη και τρία από τα βιβλία της έχουν γίνει best-seller στα charts του Amazon. Η ίδια μάλιστα, έχει δηλώσει την σφοδρή της επιθυμία να ακολουθήσει πολιτική καριέρα και μάλιστα έχει βάλει στόχο να είναι υποψήφια στις Προεδρικές εκλογές της Αμερικής το 2036.

Σε αυτή την επιθυμία της, την υποστήριξε μέσα από την εκπομπή της και η διάσημη παρουσιάστρια, Ellen DeGeneres, ενώ της έδωσε ένα καλάθι γεμάτο διαφημιστικά της μελλοντικής της καμπάνιας με όνομα «Gorman 2036», που περιλάμβανε καρφίτσες, μπλουζάκια, κούπες κ.α. 
«Είμαστε πίσω σου. Σε στηρίζουμε 100%», είπε η DeGeneres.

 

Δείτε ακόμη: 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr