UPDATE #NOW

#Εimasteoloimazi: Οι Έλληνες ηθοποιοί στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας 


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2021

#Εimasteoloimazi: Οι Έλληνες ηθοποιοί στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας 

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και περισσότερες είναι οι καταγγελίες για λεκτική, σεξουαλική ή ψυχολογική βία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και οι Έλληνες ηθοποιοί αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν από την ηθοποιό, Ζέτα Δούκα και έπειτα και άλλες γνωστές ηθοποιοί αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. 

Έτσι οι Έλληνες ηθοποιοί με αφορμή όλα αυτά, ένωσαν τις δυνάμεις τους και σε μια προσπάθεια να προτρέψουν όλους όσοι έχουν πέσει θύματα κάποιας μορφής παρενόχλησης να μιλήσουν, προχώρησαν σε μια συλλογική κίνηση. Δημοσίευσαν στο Instagram ασπρόμαυρες φωτογραφίες στις λεζάντες και έγραψαν:

“Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν . Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στη σιωπή . Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης, σεβασμού κ παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί #Εimasteoloimazi.”

Δείτε τις αναρτήσεις:

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr