UPDATE #NOW

Superbowl 2021: Τα highlights του φαντασμαγορικού show


8 Φεβρουαρίου 2021

Superbowl 2021: Τα highlights του φαντασμαγορικού show

Το Superbowl αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια, ενώ άνθρωποι από όλον τον κόσμο αναμένουν κάθε χρόνο να παρακολουθήσουν, όχι μόνο τον αγώνα, αλλά και όλα όσα συμβούν κατά τη διάρκεια του, και κυρίως τον επίσημο καλεσμένο καλλιτέχνη που θα τραγουδήσει στο περιβόητο Halftime Show.

Οι φετινοί νικητές ήταν οι Buconneers, οι οποίοι επικράτησαν με 31 - 9 απέναντι στους Chiefs.

Το ποίημα της Amanda Gorman

Η ποιήτρια Amanda Gorman, η οποία τράβηξε την προσοχή του κόσμου στην Ορκωμοσία του Προέδρου Joe Biden τον περασμένο μήνα,διάβασε ένα ποίημα προς τιμήν των ανθρώπων που έχουν προσφέρει την βοήθεια τους για τον COVID-19 στο Super Bowl της Κυριακής.

Η 22χρονη απήγγειλε λίγο πριν τη ρήξη του νομίσματος μεταξύ των Tampa Bay Buccaneers και του Kansas City Chiefs.

Το ποίημά της γράφτηκε για να τιμήσει τους τρεις καθημερινούς ήρωες που επιλέχθηκαν ως επίτιμα πρόσωπα για το φετινό SuperBowl: ο εκπαιδευτικός Trimaine Davis, η διευθύντρια νοσοκόμα Suzie Dorner και ο βετεράνος του Ναυτικού, James Martin.

«Η ποίηση στο Super Bowl είναι ένα επίτευγμα για την τέχνη και τη χώρα μας, γιατί σημαίνει ότι σκεφτόμαστε την ανθρώπινη σύνδεση ακόμα και όταν αισθανόμαστε σιωπηλοί», έγραψε η Gorman στο Twitter. Η ίδια είχε αναμφίβολα το πιο μαγευτικό ντύσιμο για αυτή τη στιγμή: ένα παγωμένο μπλε, δερμάτινο jacket από Moschino με διακοσμητικά στρας στα πέτα του κολάρου. Τα μαργαριτάρια στο στήριγμα κεφαλής της, της προσέδιδαν λάμψη, ενώ τα headbands είναι ένα αξεσουάρ που σίγουρα γίνεται η υπογραφή της.

Η ερμηνεία του The Weeknd

Ενώ ο The Weekend είχε προγραμματίσει μια παράσταση για τα βραβεία Grammys, αποφάσισε να μην παρευρεθεί κι έτσι προτίμησε το Halftime του Superbowl. Η παράσταση του ημιχρόνου είναι αποτέλεσμα περισσότερων από έξι μηνών εργασίας και προετοιμασίας, συμπεριλαμβανομένων 7 εκατομμυρίων δολαρίων από τα προσωπικά του χρήματα.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, ο διάσημος τραγουδιστής δεν πληρώθηκε γι' αυτήν την παράσταση. Υφαίνοντας μαζί ιστορίες της περασμένης χρονιάς από τα επιτυχημένα singles και τις ζωντανές εμφανίσεις του από το άλμπουμ του «After Hours», ο Weeknd παρουσίασε τα χαρακτηριστικά σαγηνευτικά φωνητικά του και μετέφερε το κοινό σε ένα "ταξίδι" στον σκοτεινό και ευμετάβλητο κόσμο που έχει καθορίσει την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος Καναδός pop star παρουσίασε επιτυχίες του, συμπεριλαμβανομένων των «The Hills», «I Feel It Coming» και του κομματιού του Fifty Shades of Grey, «Earned It», που κορυφώθηκε με πυροτεχνήματα.

Ο Timothée Chalamet ως Ψαλιδοχέρης

Το Superbowl φημίζεται επίσης για τις πολλές και διαφορετικές διαφημίσεις του, στις οποίες πρωταγωνιστούν τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood. Μία από αυτές για το show του 2021 ήταν για την διάσημη εταιρία αυτοκινήτων Candillac και περιλάμβανε τον Timothée Chalamet ως Ψαλιδοχέρη και τη Winona Ryder ως μητέρα του, οι οποίοι αναβίωσαν μια σκηνή από τη γνωστή ταινία των 90s με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp.

«Μου άρεσε πολύ η ιδέα να συνεργαστώ με τoν Timothée, είμαι θαυμάστριά του», είπε η Ryder στο Vanity Fair. «Πολύ σουρεαλιστικό και επίσης μια πολύ, πολύ γλυκιά στιγμή για μένα. Είναι τόσο όμορφος άντρας, τόσο ταλαντούχος, τόσο απίστευτα ευγενικός και μοναδικός. Πραγματικά το τέλειο άτομο για να ενσωματώσει αυτόν τον χαρακτήρα».

Όπως είναι φυσικό, οι θαυμάστριες του νεαρού ηθοποιού δεν άργησαν να σχολιάσουν το πόσο θα ήθελαν να δούνε τον Timothée Chalamet σε ένα reboot της ταινίας. Κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα!

Το φιλί του Tom Brady και της Gisele

Ο διάσημος αθλητής και πρωταγωνιστής της βραδιάς, Tom Hardy, έγραψε ιστορία την Κυριακή και γιόρτασε με εκείνους που αγαπάει περισσότερο. Η Gisele Bundchen πανηγύριζε για τον άντρα της πίσω από στο Στάδιο Raymond James στην Τάμπα της Φλόριντα, την Κυριακή, όταν οι Bucks διεκδίκησαν τη νίκη με 31-9 επί των αρχηγών του Κάνσας Σίτι.

Μετά τη μεγάλη νίκη, η Bundchen μοιράστηκε ένα βίντεο σε story της στο Instagram από το γήπεδο, το οποίο έδειχνε σε μια μεγάλη οθόνη που δήλωνε τους πρωταθλητές Buccaneers και έκλεισε με τα παιδιά τους να πανηγυρίζουν για τον μπαμπά τους.

Ο αγώνας της Κυριακής σηματοδότησε την 10η εμφάνιση του Brady στο Super Bowl - περισσότερο από οποιοδήποτε quarterback στην ιστορία της NFL - και οδήγησε την ομάδα του στο δεύτερο πρωτάθλημα Super Bowl και στο έβδομο πρωτάθλημά του συνολικά.

Μετά την ιστορική νίκη του, ο Brady συνάντησε τη Gisele έξω στο γήπεδο, όπου το ζευγάρι μοιράστηκε μια αγκαλιά κα ένα τρυφερό φιλί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

TAGS