UPDATE #NOW

H Kamala Harris κάνει jogging και γίνεται viral


The Jennettes

11 Φεβρουαρίου 2021

H Kamala Harris κάνει jogging και γίνεται viral

Ένα video με την Αντιπρόεδρο των Η.Π.Α, Kamala Harris, έχει γίνει παγκόσμιο viral τις τελευταίες ώρες. Σε αυτό η Harris κάνει jogging στο μνημείο του Lincoln, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλιά παρέα με τις μυστικές υπηρεσίες. Οι πράκτορες προσπαθούν να την προλάβουν και τρέχουν μαζί της, φορώντας κοστούμι.


Η ίδια σε μια δημόσια συζήτηση που είχε με τον πρώην Πρόεδρο Barack Obama τον Σεπτέμβριο του 2020, είχε πει: «Γυμνάζομαι κάθε πρωί ανελλιπώς, ανεξαρτήτως με το πόσο έχω κοιμηθεί. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάς την ημέρα». Μαζί της στο video φαίνεται και ο σύζυγος της Doug Emhoff που την συνοδεύει. Μάλιστα, όταν εκείνος ανεβαίνει πρώτος στα σκαλιά, στέκεται στην κορυφή και την περιμένει για να της δώσει ένα υποστηρικτικό high five.

Ο Emhoff είχε δηλώσει στο Men’s Health για την σύζυγο του, «Κάθε πρωί γυμνάζεται με κάθε δυνατό τρόπο και με έχει βάλει στο ίδιο τρυπάκι. Είμαι σε πολύ καλύτερη φόρμα τώρα από ό, τι πριν από 10 χρόνια». To στιγμιότυπο αυτό από την πρωινή ρουτίνα της Αντιπροέδρου και του Δεύτερου Κυρίου μοιράστηκε αρχικά στα social media ένα ζευγάρι που έτρεχε επίσης στο ίδιο σημείο. Η Harris δέχτηκε να βγει Harris selfie μαζί τους και εκείνη σχολίασαν κάτω από την φωτογραφία πόσο μεγάλοι fan της είναι και πόσο γλυκό ζευγάρι ήταν με το σύζυγο της.


Τα σχόλια του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ποικίλα: «Δίνει τόσο μεγάλη έμπνευση. Αγαπώ την Αντιπρόεδρο Kamala Harris!», «Η μυστική υπηρεσία εύχεται να φορούσε Nikes!», «Αποκτήστε έναν Αντιπρόεδρο που εργάζεται σκληρά για τον αμερικανικό λαό και βρίσκει χρόνο για να ασκείται».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr