UPDATE #NOW

To «Emily in Paris» επιστρέφει και αυτά είναι όσα ξέρουμε για την 2η σεζόν του


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2021

To «Emily in Paris» επιστρέφει και αυτά είναι όσα ξέρουμε για την 2η σεζόν του

Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης σεζόν, το «Emily in Paris» ανανέωσε για δεύτερη, και οι fans της σειράς ανυπομονούν για τη συνέχεια.

Το πρότυπο της νεαρής Αμερικανίδας που κάνει απόβαση στην Ευρώπη και ζει μία σειρά από περιπέτειες, το έχουμε δει πολλές φορές τόσο στην μικρή όσο και στην μεγάλη οθόνη. Το «Emily in Paris» όμως ενσωμάτωσε τα iconic outfits της Patricia Field, πανέμορφες εικόνες του Παρισιού και μία ανάλαφρη οπτική που τόσο χρειαζόμασταν σε μία εποχή που ο εγκλεισμός και οι μάσκες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Γνωρίζουμε ήδη από τις 11 Νοεμβρίου, ότι η σειρά αυτή θα επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες μετά από την επίσημη ανακοίνωση του Netflix μέσα από ένα έξυπνο email που υποτίθεται ότι έχει στείλει το αφεντικό της Emily, που την έκανε να υποφέρει στην πρώτη σεζόν, και ζητάει την επέκταση της παραμονής της στην πόλη του φωτός. Τι ξέρουμε όμως για τα νέα πολυπόθητα επεισόδια;

Πριν από την επιβεβαίωση της πλατφόρμας, ο δημιουργός της σειράς Darren Star μιλήσει στο E! News για τις ιδέες που είχε για την επόμενη σεζόν. «Νομίζω ότι η Emily έχει να πάρει μερικές σκληρές αποφάσεις που θα την εκπλήξουν. Το show αφορά τόσο πολύ το πως η κουλτούρα υπονομεύει τις προσδοκίες της για το πώς είναι και το πως φαίνονται τα πράγματα. Και δεν θα είναι όλα όπως φαίνονται. Θα έχουν να κάνουν με την αμφισβήτηση της αμερικάνικης κοσμοθεωρίας της. Σίγουρα έχουμε πολλές στροφές στο δρόμο της και πολλά μέρη που πρέπει να πάει.»

Ακολουθώντας τα στοιχεία που έχουμε από τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών καταλαβαίνουμε πως ήρθε η ώρα να αναπτυχθούν ιστορίες και χαρακτήρες από τον πρώτο κύκλο. Ο Lucas Bravo στο Cosmopolitan μίλησε για την σκηνή που η Camille φίλησε στο στόμα την Emily και της είπε ότι δεν λυπάται γι’αυτό αλλά και για όταν ο χαρακτήρας του έκανε like στις φωτογραφίες που ήταν οι δυο τους στο κρεβάτι. Όπως ανέφερε, τα πάντα μπορεί να συμβούν ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις: «Νομίζω ότι ο Darren θέλει η δεύτερη σεζόν να είναι πολύ ανοιχτόμυαλη».

Από την άλλη η Lily Collins σε συνέντευξη της στη βρετανική Vogue επιβεβαίωσε κατά κάποιον τρόπο τον συμπρωταγωνιστή της και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η επόμενη σεζόν θα δημιουργήσει περισσότερο δράμα ανάμεσα σε αυτό το ερωτικό τρίγωνο, αν και η Emily θα έχει λίγη μεγαλύτερη δυσκολία να διαχειριστεί την κατάσταση ή μήπως όχι;». Ωστόσο, όπως είπε, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο για τον χαρακτήρα της, καθώς ακόμα εξερευνά τις προοπτικές της και αυτό είναι και η ομορφιά του σεναρίου αυτής της σειράς. Από τη μία υπάρχει αυτή η σύνδεση με τον Gabriel αλλά από την άλλη, τώρα μπαίνει και η Camille ξανά στο παιχνίδι, οπότε αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ακόμα εμπειρίες και περιπέτειες για να ζήσει, αλλά και ο χώρος για να βρει τον εαυτό της.


Όσον αφορά την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της επιστροφής του «Emily in Paris» είναι δύσκολο να οριστεί με ακρίβεια. Η σειρά γυρίζεται όντως στο Παρίσι, γεγονός που δυσκολεύει τα πράγματα εν μέσω της πανδημίας του Covid. Η Collins όμως αποκάλυψε πρόσφατα πως το πλάνο είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα αυτήν την άνοιξη και είναι όλοι πολύ χαρούμενοι και ανυπόμονοι γι’αυτό, αν και όλα εξαρτώνται από την πορεία του ιού, τους κανονισμούς και την ασφάλεια όλων.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr