UPDATE #NOW

Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη μετά την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη


The Jennettes

21 Φεβρουαρίου 2021

Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη μετά την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη

Μετά από μία σειρά καταγγελιών για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, η υπόθεση του έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο 40χρονος Βασίλης είναι ο πρώτος που κατέθεσε μήνυση εναντίον του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού. Πρόσφατα μίλησε γι' αυτό στην τηλεοπτική εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη στον Alpha.

Πριν από λίγο και μετά την ανακοίνωση της σύλληψης του κατηγορούμενου και την οδήγηση του ενώπιον του εισαγγελέα, ο Βασίλης ανέβασε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στα social media, στην οποία παρακαλούσε να μην εμπλακεί το όνομα του σε πολιτικές σκοπιμότητες.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση ανέφερε:

«Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν πιστεύω σε θεωρίες συνομωσίας. Πιστεύω στην κατάλληλη στιγμή. Δεν πιστεύω στη συγκάλυψη πάνω σε τέτοιου είδους θέματα. Δεν το διανοούμαι. Ξέρω τον αδίστακτο και τον χειριστικό όμως. Αυτόν που θα έκανε τα πάντα να σε ξεγελάσει. Αυτόν που δεν πίστευε ότι θα κατηγορηθεί λόγω του κοινωνικού στάτους των θυμάτων. Το βίωσα. Το βιώσαμε, γιατί είμαστε δυστυχώς πολλοί. Μην το ξεχνάς. Τον αδίστακτο.

Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Δε γνώριζα ούτε πρόσωπα, ούτε ονόματα μέχρι πρότινος. Μην χρησιμοποιείτε το όνομα μου για πολιτικές σκοπιμότητες. Παρά μόνο αν χρειάζεται για να αλλάξετε το νόμο. Έτσι θα μας δικαιώσετε και θα σας συγχωρέσουμε.

Σκεφτείτε μόνο τα παιδιά».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr