UPDATE #NOW

Σκύλος σταμάτησε την κυκλοφορία στην προσπάθεια να σώσει την ιδιοκτήτρια του


The Jennettes

26 Μαρτίου 2021

σκύλος ήρωας

Ένα οικογενειακό σκυλί στην Ottawa ανακηρύχθηκε ήρωας αφού βοήθησε να σωθεί ο ιδιοκτήτης του στην διάρκεια μίας ξαφνικής ιατρικής κρίσης.

Η Haley Moore πήρε τον ημίαιμο σκύλο της, την Clover, για μία βόλτα στη γειτονιά του Stittsville, όπου ζει η οικογένειά της, την Τρίτη το πρωί, όταν υπέστη ξαφνική επιληπτική κρίση.

Πλάνα από το περιστατικό που τραβήχτηκαν από την κάμερα ασφαλείας ενός γείτονα, έδειξαν την Moore να περπατάει με την Clover στην άκρη του δρόμου όταν φάνηκε να σκοντάφτει και να πέφτει στον δρόμο. Η Clover, ένα μεγάλο λευκό ημίαιμο Maremma, ήλεγξε αμέσως την ιδιοκτήτρια του και κάθισε από πάνω της για να την προσέχει. Το βίντεο δείχνει ένα αυτοκίνητο να τους προσπερνά και τους δύο, καθώς η Clover το κοιτά.

Λίγο μετά τη διέλευση του πρώτου αυτοκινήτου, ένα δεύτερο όχημα πλησίασε από την άλλη κατεύθυνση και η Clover ξεκίνησε να κινείται προς τη μέση του δρόμου για να μπλοκάρει τον δρόμο του οδηγού και να τον αναγκάσει να σταματήσει.

jenny.gr

Ο Dryden Oatway, ο οδηγός που σταμάτησε, είπε στο CTV News ότι οι ενέργειες της Clover ήταν πραγματικά εντυπωσιακές. Βγήκε από το φορτηγό του και πήγε να ελέγξει την Moore, με τον σκύλο να τον παρακολουθεί στενά.

«Διατήρησε απόσταση από μένα, αλλά διασφάλισε ότι ο ιδιοκτήτης του ήταν εντάξει και αυτό ήταν καταπληκτικό», είπε ο κ. Oatway.

Η Clover τράβηξε επίσης την προσοχή ενός γείτονα, της Danielle Pilon, η οποία σταμάτησε για να βοηθήσει, πριν τρέξει στο σπίτι της οικογένειας Moore για να πάρει βοήθεια από τους γονείς της άτυχη κοπέλας.

Ο πατέρας της, Randall Moore, είπε ότι οι γείτονες ήταν «αλλόφρονες» όταν χτύπησαν την πόρτα του και η Clover γάβγιζε σαν τρελή.
Μέχρι τη στιγμή που ο σκύλος και οι γονείς της Moore επέστρεψαν στη σκηνή του ατυχήματος, ένα ασθενοφόρο είχε ήδη φτάσει και έδινε ήδη τις πρώτες βοήθειες.

«Είδα την κόρη μου, με το πρόσωπο γεμάτο λάσπη και ασυνάρτητη, δεν ήταν σίγουρη πού ήταν, ήταν απλώς τρομακτικό, πραγματικά.», είπε ο κύριος Moore.

Η κόρη του ανάρρωσε από το περιστατικό, αλλά δεν είναι γνωστό τι προκάλεσε την κρίση αυτή. Ωστόσο, είναι πεπεισμένη ότι αν αυτό συμβεί ξανά, η Clover θα είναι εκεί για να την κρατήσει ασφαλή. Περιέγραψε την Clover ως ένα πραγματικά εκπληκτικό σκυλί που αγαπά μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με τον κύριο Moore, η Clover ανταμείφθηκε για τη γρήγορη δράση της με μπριζόλες. Αρχικά πίστευε ότι οι μπριζόλες ήταν για το δείπνο του όταν η σύζυγός του Diane επέστρεψε στο σπίτι με αυτές, αλλά του είπε, «Όχι, είναι για την Clover που έκανε τόσο καλή δουλειά».
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr