UPDATE #NOW

Δάσκαλος σχολιάζει την «ενοχλητική φωνή» μαθήτριας του και γίνεται viral προκαλώντας αντιδράσεις


The Jennettes

9 Απριλίου 2021

δάσκαλος

Τα σχολικά λευκώματα υποτίθεται ότι είναι ένα μέρος για αποχαιρετιστήρια μηνύματα και αγαπημένες αναμνήσεις και όχι για προσβολές.

Ωστόσο ένας δάσκαλος έγραψε ένα μήνυμα σε μαθήτρια του συγκρίνοντας την «ενοχλητική φωνή» της με το «χειρότερο βασανιστήριο που υπάρχει».

Η μαθήτρια που κατηγόρησε τον δάσκαλο της ονομάζεται Ash και μοιράστηκε μία φωτογραφία του σημειώματος την Τετάρτη, γράφοντας, «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το έγραψε ο δάσκαλός μου στα Αγγλικά στο λεύκωμα μου όταν έφυγα από το σχολείο».

Το πλήρες χειρόγραφο σημείωμα του δασκάλου έγραφε, «Μερικές φορές πηγαίνω σπίτι και δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί η ενοχλητική φωνή σου που απλά δεν σταματά να συνεχίζει να χτυπάει στα αυτιά μου, όπως το χειρότερο βασανιστήριο που μπορεί να υποβληθεί κάποιος. Αυτό είναι όλο. Καλή τύχη».

Η ανάρτηση της Ash ευαισθητοποίησε κι άλλους χρήστες της πλατφόρμας, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 56.000 likes και 2.600 retweets σε λιγότερο από δύο ημέρες.

Κάποιος έγραψε, «Εγγυώμαι ότι αρκετοί από τους καθηγητές του γυμνασίου μου θα το έγραφαν αυτό για μένα». Ένας άλλος σχολίασε, «Μπορώ να σκεφτώ μερικά άτομα για τα οποία θα το έγραφα». Άλλοι πάλι μοιράστηκαν τις δικές τους αναμνήσεις για σκληρή μεταχείριση από τους δασκάλους τους. 

Σε ένα tweet που ακολούθησε το προηγούμενο, η Ash επεσήμανε την ειρωνεία του σχολίου επειδή στην τάξη εκείνου του καθηγητή δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου. Αναγκάστηκε επίσης να υπερασπιστεί το πρώτο tweet της αφού σκεπτικιστές την κατηγόρησαν ότι δημιούργησε το σημείωμα μόνη της.

«Γιατί θα έλεγα κάτι τέτοιο; Θα βρω τον κ. Seedat και θα του ζητήσω να το αποδείξει αν αυτό είναι που χρειάζεστε».

Αργότερα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει ότι είχε βρει τον διαβόητο δάσκαλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια μοιράστηκε και τα μηνύματα που αντάλλαξαν, «MR SEEDAT, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΟ», έγραψε εκείνη με εκείνον να απαντά, «Θεέ μου. Πράγματι το έκανα!» και η Ash τότε συνέχισε, «Οι άνθρωποι λένε ότι το έκανα εγώ. Τα λόγια σας έγιναν viral κύριε Seedat».

Ωστόσο, κάποιοι άνθρωποι συνέχιζαν να μην την πιστεύουν. «Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να λένε ότι δεν συνέβη. Το έχω αποδείξει κυριολεκτικά!! Τι άλλο θέλετε να κάνω; Να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τον καταγράψω να το γράφει;». 

Ως υποσημείωση πρόσθεσε, «Ο κ. Seedat ήταν ένας αστείος έως σαρκαστικός δάσκαλος, είμαι σχεδόν βέβαιη ότι έγραψε κάτι εξίσου αστείο στα βιβλία όλων των άλλων».

Μια γυναίκα σχολίασε από κάτω, «Ω θεέ μου!! Ήταν δάσκαλος μου στα αγγλικά για ένα χρόνο στο Hamilton. Τώρα αναρωτιέμαι τι έγραψε στο βιβλίο μου, καθώς πάντα με εκνεύριζε πάρα πολύ!».
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr