UPDATE #NOW

Η νέα εφαρμογή που αλλάζει ριζικά το online dating


The Jennettes

25 Αυγούστου 2021

Η νέα εφαρμογή που αλλάζει ριζικά το online dating
Aν το swiping του Tinder μας κούρασε, μία εφαρμογή έρχεται να ταράξει το χώρο των social media με κάτι τόσο απλό που, όμως, έλειπε: το βίντεο.

Ο κορωνοϊός έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μας – όχι μόνο την επαγγελματική, αλλά και την ερωτική. Χάσαμε κάθε δυνατότητα για φλερτ, το online dating έγινε μέρος της καθημερινότητάς μας. Κι αν το swiping του Tinder μας κούρασε, μία εφαρμογή έρχεται να ταράξει το χώρο των social media με κάτι τόσο απλό που, όμως, έλειπε: το βίντεο.

Η Teleport, όπως ονομάζεται, είναι «εμπνευσμένη από τον πραγματικό κόσμο». Αυτό, τουλάχιστον, τονίζει το motto της. 

Οι συνιδρυτές της, Chad Godman και Tyler Greenberg, υπόσχονται να εξελίξουν το διαδικτυακό φλερτ, καθώς θεωρούν «πως οι καλύτερες γνωριμίες γίνονται face-to-face και το swiping χαλάει τη μαγεία».

«Σχεδιάσαμε μία εμπειρία που βασίζεται στο να ζεις τη στιγμή. Βγαίνεις πραγματικά ραντεβού με πραγματικούς ανθρώπους, μέσω βίντεο», εξήγησαν στο Bustle.

Ο Chad Godman σχεδιάζει dating apps εδώ και έξι χρόνια. «Πάντα ήθελα να φτιάξω κάτι που απέχει από την πλαστή πραγματικότητα του swiping, του scrolling, των fake προφίλ και των ατέλειωτων μηνυμάτων», είπε. «Ήμουν κι εγώ μέρος το προβλήματος, και ήξερα το γιατί». Αποφάσισε λοιπόν να το διορθώσει.

Η Teleport ίσως πάρει τη θέση του Tinder. Ίσως και όχι. Το σίγουρο είναι πως τα διαδικτυακά μας ραντεβού θα αλλάξουν εντελώς.
 

Δείτε ακόμη: Κι όμως αυτές οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί με smartphone 

jenny.gr