UPDATE #NOW

Adults Welcome: Η εταιρία LEGO προτρέπει τους ενήλικες να παίξουν και ο λόγος είναι σοβαρός


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2021

Adults Welcome: Η εταιρία LEGO προτρέπει τους ενήλικες να παίξουν και ο λόγος είναι σοβαρός

Η εταιρία Lego ξέρει τι θα πει άγχος και burnout και μας προτρέπει να χτίσουμε τουβλάκια, μέσα από μία καμπάνια που απευθύνεται σε ενήλικες.

Τα χιουμοριστικά βίντεο που έχουν κατακλύσει τα social media έχουν έναν και μόνο στόχο. Τους εκνευρισμένους ενήλικες. Η καμπάνια "Adults Welcome" ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ενώσουν τα κομμάτια Lego, προκειμένου να βρουν μία στιγμή ηρεμία μέσα στην τρελή καθημερινότητά τους. Είναι προφανές ότι αυτή η εκστρατεία βασίστηκε σε μεγάλη έρευνα που πργαμτοποίησε η Lego Group καια κατέληξε σε ανησυχητικά συμπεράσματα. Το 91% των ενηλίκων βιώνει άγχος τουλάχιστον 1 φορά τον χρόνο (και λίγα λες), το 77% τσεκάρει τα μέιλ του όταν δεν δουλεύει, ενώ το 64% ανησυχεί για τη δουλειά όταν είναι εκτός.

Σύμφωνα με τον κολοσσό Lego, «η δύναμη των ρυθμικών, επαναλαμβανόμενων κινήσεων που κάνουμε όταν φτιάχνουμε Lego, μπορεί να βοηθήσει τους ενήλικες να δημιουργήσουν μία ζεν κατάσταση και να χαλαρώσουν, χωρίς να χάσουν τη συγκέντρωσή τους». 

Τα χιουμοριστικά βίντεο της καμπάνιας "Adults Welcome" δείχνουν μία πραγματικότητα, που δεν είναι και τόσο αστεία. Τα νεύρα μπορούν να γίνουν κρόσσια ανά πάσα στιγμή, και αρκεί ένα χαλασμένο κλειδί ή να μην βρίσκουμε την αγαπημένη μας σοκολάτα για να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε τα Lego και να είναι αυτό το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνουμε στον εαυτό μας (και όχι μόνο στο βαφτιστήρι μας);

TAGS