UPDATE #NOW

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Η Mariah Carey έβγαλε νέο χριστουγεννιάτικο ύμνο


Κλέλια Φατούρου

8 Νοεμβρίου 2021

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Η Mariah Carey έβγαλε νέο χριστουγεννιάτικο ύμνο

Η μελωδία του All I Want for Christmas is You μας ενημερώνει ότι οι γιορτές είναι κοντά και μπορεί να ξεκινήσει και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση. 

Πριν από λίγες μέρες, μας ενημέρωσε η ίδια για το ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τους στολισμούς και τις αγορές δώρων για τους αγαπημένους μας. Φορώντας στολή Άγιου Βασίλη, άφησε πίσω της το Halloween και υποδέχτηκε τον Νοέμβριο με το θρυλικό τραγούδι που ζεσταίνει τις καρδιές μας.
Δεν έμεινε όμως εκεί. Φέτος είπε να μας κάνει ένα δώρο και να μας χαρίσει άλλη μία χριστουγεννιάτικη επιτυχία με τη φωνούλα της. Το All I Want for Christmas is You είναι η dance εκδοχή και το Fall In Love At Christmas είναι η ερωτική μπαλάντα των υπόλοιπων Χριστουγέννων της ζωής μας.

Η βασίλισσα των Χριστουγέννων συνεργάζεται με τους Khalid και Kirk Franklin και προβλέπουμε ότι θα γίνει ο νέος ρομαντικός ύμνος. Εδώ δεν θα ακούσουμε τρίγωνα, αλλά δεν θα ήταν αυθεντικό τραγούδι της Mariah Carey αν δεν αποκτούσε έντονο ρυθμό μετά τα μισά του τραγουδιού. It's Christmas after all. 

Δεν θα ήταν βιντεοκλίπ της Mariah χωρίς χρυσό φόρεμα και ένα τζάκι να καίει δίπλα στο ζευγάρι. Βλέπουμε επίσης για πρώτη φορά τα υπέροχα δίδυμα παιδιά της, Moroccan και Monroe και από ερωτικό, το τραγούδι γίνεται χριστουγεννιάτικο και οικογενειακό. Ό,τι χρειαζόμασταν από τη Mariah Carey δηλαδή. Εννοείται ότι το Twitter πήρε φωτιά από χαρά. Κάποιοι παρατηρητικοί είδαν ότι το κόκκινο αθλητικό φόρεμα είχε ξαναφορεθεί το 2003 και τώρα ναι, είμαστε έτοιμοι για γιορτές.