UPDATE #NOW

«Είναι ένα από τα πιο άρρωστα πράγματα που έχω διαβάσει»: Η Keira Knightley επιστρέφει με χριστουγεννιάτικο θρίλερ


Κλέλια Φατούρου

11 Νοεμβρίου 2021

«Είναι ένα από τα πιο άρρωστα πράγματα που έχω διαβάσει»: Η Keira Knightley επιστρέφει με χριστουγεννιάτικο θρίλερ

Η Keira Knightley επιστρέφει με χριστουγεννιάτικη ταινία, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Η ταινία Silent Night ξεκινά με οικογενειακή ζεστασιά σε γιορτινό κλίμα, αλλά τα πράγματα ανατρέπονται γρήγορα. Η Nell (Keira Knightley) και ο Simon (Matthew Goode) έχουν καλέσει τους πιο κοντινούς τους φίλους για χριστουγεννιάτικο δείπνο, στο ειδυλλιακό σπίτι τους, κάπου στην αγγλική εξοχή. Πίσω όμως από το γέλιο και τη χαρά, κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά. Έξω από το σπίτι, υπάρχει ένα επικείμενο κακό για όλη την ανθρωπότητα και ο ολικός αφανισμός είναι κοντά. Ένα θανατηφόρο αέριο υπάρχει στον αέρα και η κυβέρνηση προτρέπει τους πολίτες να αυτοκτονήσουν. Όχι ρε παιδιά και τον Matthew Goode.

«Νομίζω ότι ήταν ένα από τα πιο άρρωστα πράγματα που έχω διαβάσει. Γέλασα πάρα πολύ και το διάβασα όταν ήμουν 7 μηνών έγκυος και δεν μπορούσε να με ανακουφίσει τίποτα. Πήγαμε με τον άντρα μου στη Γαλλία, ήμουν μέσα σε μία πισίνα (το μόνο μέρος που δεν ένιωθα δυσφορία), και είχα ξεκαρδιστεί στα γέλια», δήλωσε η Keira Knightley για το Silent Night. Πιστεύει επίσης ότι όλοι έχουμε μία άρρωστη πλευρά και ότι αυτή η ταινία είναι μία μεταφορά ώστε να μπορούμε να μιλάμε για πολύ σοβαρά θέματα, χωρίς να χάνουμε το χιούμορ μας. Το συνέδεσε όμως και με τη μητρότητα και πώς αυτή απεικονίζεται στην ταινία.

Το cast συμπληρώνουν οι Roman Griffin Davis, Annabelle Wallis, Lily-Rose Depp, Sope Dirisu, Kirby Howell-Baptiste, Lucy Punch και Rufus Jones. Θα κυκλοφορήσει στις βρετανικές αίθουσες στις 3 Δεκεμβρίου και στις αμερικάνικες, από τις 6 Δεκεμβρίου και μετά. Η σκηνοθεσία και το σενάριο ανήκουν στην Camille Griffin.