UPDATE #NOW

«Η χειρότερη υπόθεση βιασμού στην ιστορία»: 16χρονη στην Ινδία υπέφερε στα χέρια 400 ανδρών


The Jennettes

17 Νοεμβρίου 2021

«Η χειρότερη υπόθεση βιασμού στην ιστορία»: 16χρονη στην Ινδία υπέφερε στα χέρια 400 ανδρών

Από την ώρα που μίλησε, έχουν γίνει 7 συλλήψεις. Μία θαρραλέα Ινδή, στα 16 της μόλις χρόνια, αποκάλυψε ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια 400 ανδρών, οι οποίοι τη βίασαν εκατοντάδες φορές.

Σύμφωνα με τη CWC, η κοπέλα είναι άστεγη. Ζει στην περιοχή Beed της Maharashtra και κατονόμασε δύο αστυνομικούς, στη λίστα των βιαστών της. Βρισκόταν σε μία στάση λεωφορείου, όταν ξεκίνησαν όλα. Παρακαλούσε για λίγα χρήματα, όταν τρεις άνδρες της επιτέθηκαν.

Κι ενώ ήταν τόσοι εκείνοι που την κακοποίησαν, μπόρεσε να αναγνωρίσει τουλάχιστον 25 φερόμενους δράστες. Προσπάθησε, επίσης, να καταθέσει μήνυση ενάντια σε έναν ακόμη άνδρα που υποστηρίζει ότι τη χτύπησε, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από την αστυνομία.

Η 16χρονη δήλωσε στις Αρχές ότι παντρεύτηκε όταν ήταν ακόμη 13 ετών. Ο σύζυγός της, ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερος και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Το ίδιο έκανε και ο πατέρας της – αυτός είναι και ο λόγος που προτίμησε να μείνει στον δρόμο, παρά στα σπίτια εκείνων των ανθρώπων.

Η ακτιβίστρια υπέρ των Δικαιωμάτων της Γυναίκας, Yogita Bhayana, έκανε λόγο για την «πιο τραγική υπόθεση βιασμού στην ιστορία».

«Αυτό το κορίτσι βασανιζόταν κάθε μέρα», πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι η αστυνομία απέτυχε, δεν την προστάτευσε ποτέ.

Η Ινδία είναι ένα αφιλόξενο μέρος για τις γυναίκες.

Όπως αναφέρει το αρχείο της χώρας, το 2020 βιάστηκαν 28 χιλιάδες Ινδές. Περίπου μία κάθε 18 λεπτά. Οι ειδικοί, ωστόσο, θεωρούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ υψηλότερος.

Τον φετινό Σεπτέμβριο, συνελήφθησαν 33 άνδρες για τον βιασμό μίας 15χρονης στη Maharashtra, την ίδια περιοχή που ζει η παραπάνω έφηβη. Τον Αύγουστο, στο Νέο Δελχί, βίασαν ομαδικά και δολοφόνησαν ένα κορίτσι εννέα ετών.