UPDATE #NOW

Dicaprio, Lawrence, Streep, Hill, Chalamet δίνουν ρέστα στο trailer της μαύρης κωμωδίας του Netflix


17 Νοεμβρίου 2021

Dicaprio, Lawrence, Streep, Hill, Chalamet δίνουν ρέστα στο trailer της μαύρης κωμωδίας του Netflix

«Θα πεθάνουμε όλοι», μας ενημερώνει η Jennifer Lawrence στο trailer και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.

Η μαύρη κωμωδία καταστροφής που περιμέναμε εδώ και καιρό έχει trailer και καταφτάνει την παραμονή των Χριστουγέννων. Ξέραμε εξαρχής ότι θα τη δούμε μόνο και μόνο λόγω του cast. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothee Chalamet. Να συνεχίσω;

Το πρωταγωνιστικό ντουέτο ενσαρκώνει δύο αστρονόμους οι οποίοι έχουν επωμιστεί το καθήκον να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την επικείμενη εξαφάνισή του. Ο καθηγητής Δρ. Randall Mindy (Leonardo DiCpario) και η πτυχιούχος Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) μεταφέρουν την είδηση στην Πρόεδρο Meryl Streep (ε ναι, λογικό), πρέπει να αντιμετωπίσουν τον υπεύθυνο προσωπικού του Λευκού Οίκου, Jonah Hill. Η βασική πλοκή της ταινίας Don't Look Up είναι ότι η εξάλειψη της ανθρωπότητας είναι κοντά, αλλά κανείς δεν πιστεύει τους δύο αστρονόμους.

Από ό,τι φαίνεται, βρισκόμαστε σε μία νέα εποχή ταινιών, όπου η αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου δεν είναι και τόσο επιστημονική φαντασία. Η διακωμώδηση της πανδημίας λειτουργεί απενοχοποιητικά και μας βοηθά να δούμε το θέμα λίγο πιο ανάλαφρα, αλλά δεν νομίζω ότι θα νιώσουν όλοι έτσι.

Σε κάθε περίπτωση, η ταινία του cast-αφρόκρεμα κάνει πρεμιέρα στο Netflix, στις 24 Δεκεμβρίου.