UPDATE #NOW

Η λάθος Emma: Το Harry Potter Reunion μπερδεύει τη Watson με τη Roberts και η παραγωγή το επιβεβαιώνει


JTeam

3 Ιανουαρίου 2022

Η λάθος Emma: Το Harry Potter Reunion μπερδεύει τη Watson με τη Roberts και η παραγωγή το επιβεβαιώνει
Η Emma Roberts πήγε στο Hogwarts με 20 χρόνια καθυστέρηση - τουλάχιστον, τα κατάφερε

Τι κι αν η Emma Watson πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο πλατό του Harry Potter; Τι κι αν οι συντελεστές την είδαν να μεγαλώνει παράλληλα με τη Hermione Granger, τον χαρακτήρα που υποδυόταν; Στην Επιστροφή στο Hogwarts, η παραγωγή κατάφερε να την μπερδέψει με μία συνονόματή της: Την Emma Roberts.

Στο reunion του Harry Potter που μπορούμε να δούμε στο HBO Max, είδαμε φωτογραφίες από την παιδική ηλικία των πρωταγωνιστών. Κανείς δεν έδωσε πολλή σημασία – εκτός από έναν εξαιρετικά παρατηρητικό φαν των ταινιών, ο οποίος ήταν ο πρώτος που παρατήρησε το λάθος και το ανέβασε στο Twitter. Πρόκειται για ένα κολάζ δύο φωτογραφιών: στη μία πλευρά, βλέπουμε το πλάνο του Return to Hogwarts, με την μικρούλα Emma Roberts να φορά αυτιά της Minnie Mouse και να τρώει το πρωινό της. Στην άλλη, screenshot της ίδιας φωτογραφίας, όπως την ανάρτησε η 30χρονη ηθοποιός στο IG προφίλ της.

«Παιδιά, βοηθήστε με, κυριολεκτικά αυτή είναι η Emma Roberts και όχι η Emma Watson», έγραψε.

Η Roberts λοιπόν έφτασε στη μεγάλη σχολή μαγείας, με 20 χρόνια καθυστέρηση. Τουλάχιστον, τα κατάφερε.

Η σωστή Emma, η Emma Watson, η οποία συνάντησε ξανά τους συμπρωταγωνιστές της Daniel Radcliffe και Rupert Grint, μαζί με άλλα μέλη του cast, αποκάλυψε ότι παραλίγο να αποχωρήσει από τη σειρά ταινιών.

«Όλο αυτό με τη φήμη, με άγγιξε πολύ», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε ότι ένιωθε απίστευτα μόνη εκείνη την εποχή.

«Ο κόσμος σίγουρα ξεχνά τι έπρεπε να διαχειριστεί και πόσο καλά το κατάφερε», πρόσθεσε ο Tom Felton που υποδυόταν τον Draco Malfoy.

Ευτυχώς, δεν τα παράτησε και μας έκανε να αγαπήσουμε τη Hermione λίγο παραπάνω.