UPDATE #NOW

Εκδηλώσεις, ταινίες, εκθέσεις στην πόλη: 7 προτάσεις για το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2022

Εκδηλώσεις, ταινίες, εκθέσεις στην πόλη: 7 προτάσεις για το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου
Το Σαββατοκύριακο επιτέλους έφτασε και εμείς απολαμβάνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας μέσα από την ευρεία γκάμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που μας προσφέρει η πόλη σήμερα, Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022.

Κινηματογράφος

1. Φεβρουάριος με Ξεχωριστές Μικρού Μήκους Ταινίες στον Κινηματογράφο Ανδόρα

Ελληνικές μικρού μήκους ταινίες ταλαντούχων νέων σκηνοθετών προβάλλονται και τον Φεβρουάριο στον κινηματογράφο Ανδόρα πριν τη μεγάλη μήκους ταινία της διανομής. Ένα οικογενειακό μπάνιο στην παραλία μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα, εξελίσσεται εντελώς απρόοπτα. Μια διαδρομή σε ένα ασφυκτικά γεμάτο λεωφορείο αποκτά ερωτικές διαστάσεις. Την ημέρα των γενεθλίων του, ένας απόμαχος ναυτικός αναλογίζεται πώς θα ήταν η ζωή του αν είχε πάρει άλλες αποφάσεις. Μια επέμβαση κι ένα νεογέννητο μωρό αλλάζουν τις ισορροπίες σε μια οικογένεια. Αυτήν την εβδομάδα (ως και τις 9 Φεβρουαρίου), στην απογευματινή προβολή, παίζεται το «Πρώτο μπάνιο» (15′) του Αλέξανδρου Κωστόπουλου.
Κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας) στις 17:30
Οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τις ταινίες στην τιμή του εισιτηρίου της μεγάλου μήκους ταινίας.
Κιν/φος Ανδόρα, Σεβαστουπόλεως 117, Αµπελόκηποι. | http://www.andora.gr/

Εκθέσεις

2. «Οι Πύλες του Παραδείσου»: Ατομική έκθεση του Γιάννη Λασηθιωτάκη στον Εικαστικό Κύκλο ΔΛ

Η ΔΛ Gallery παρουσιάζει το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου την ατομική έκθεση του Γιάννη Λασηθιωτάκη με τίτλο «Οι Πύλες του Παραδείσου». Στο κείμενο που συνοδεύει την έκθεση, ο Γιάννης Λασηθιωτάκης σημειώνει: «Σε αυτήν την έκθεση γίνεται μια προσπάθεια ανασυγκρότησης ενός χωρικού γεγονότος στο οποίο ο θεατής καλείται να βιώσει τον ανθρώπινο πόνο, ακολουθώντας τη λογική και τη σημειολογία μιας σταύρωσης. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.