UPDATE #NOW

Οι καταθέσεις των δύο φίλων για τη δολοφονία του Άλκη συγκλονίζουν: «Φώναζε βοήθεια, δεν μπορώ, πονάω»


JTeam

9 Φεβρουαρίου 2022

Οι καταθέσεις των δύο φίλων για τη δολοφονία του Άλκη συγκλονίζουν: «Φώναζε βοήθεια, δεν μπορώ, πονάω»
Οι φίλοι του Άλκη Καμπανού, οι οποίοι δέχθηκαν επίσης τις μαχαιριές από τους δολοφόνους του κολλητού τους, σοκάρουν με τις περιγραφές τους. «Αρχισε να με καρφώνει στα πόδια κι άκουσα τον Αλκη να ουρλιάζει. Τον χτυπούσαν ταυτόχρονα 4 άτομα» λέει ο ένας από τους δύο.

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των φίλων του Αλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Θυμούνται πως οι δράστες κρατούσαν μαχαίρι και «δρεπάνι 30 – 40 εκατοστών». «Προσπάθησα να σηκώσω τον Αλκη» λέει ένας από τους φίλους του και περιγράφει πως έτρεχε πολύ αίμα. Ο άλλος φίλος κατέθεσε πως τον Αλκη χτυπούσαν ταυτόχρονα τέσσερα άτομα και τόνισε πως «ήταν αυτός που ερχόταν λιγότερο από όλους μας στο γήπεδο. Ποτέ δεν μπλεχτήκαμε σε καυγάδες και φασαρίες».

«Έβαλα τα χέρια μου στο ύψος των πλευρών μου για να προστατευτώ και αυτός με το μαχαίρι άρχισε να με καρφώνει στα πόδια. Άκουσα τον Άλκη να ουρλιάζει: "Βοήθεια, δε μπορώ, πονάω". Γύρισα είδα τον Άλκη πεσμένο στο πεζοδρόμιο και τέσσερα άτομα από πάνω να τον χτυπάνε». Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.