UPDATE #NOW

#timeforchange: Η νέα στήλη του Women on Top για τη σεξουαλική βία, την παρενόχλησης αλλά και την ισότητα στην εργασία


JTeam

17 Φεβρουαρίου 2022

#timeforchange: Η νέα στήλη του Women on Top για τη σεξουαλική βία, την παρενόχλησης αλλά και την ισότητα στην εργασία
Pexels
Μια νέα στήλη ανοίγει με σκοπό να ακουστούν περισσότερες γυναικείες φωνές που θα οδηγήσουν στη λύση της παραμικρής σιωπής.

Η νέα στήλη του Women On Top στο jenny.gr εγκαινιάζεται με σκοπό να ανοίξει τον δρόμο για περισσότερη συζήτηση γύρω από τα θέματα της σεξουαλικής βίας και παρενόχλησης, καθώς και της ισότητας στην εργασία.

Συλλογικά, μπορούμε να εντοπίσουμε τις αιτίες των αυξητικών φαινομένων, αναλύοντας δεδομένα και μελέτες, ώστε να πετύχουμε την πρόληψη ή την έγκαιρη αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών αλλά και άλλων ζητημάτων που μας απασχολούν σε σχέση με τις διακρίσεις λόγω φύλου στην εργασία.

Η Στέλλα Κάσδαγλη και η Πηνελόπη Θεοδωρακάκου, συνιδρύτριες του οργανισμού, μέσα από την αρθρογραφία τους θα βρίσκονται στο πλευρό των εργαζόμενων γυναικών.

Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας και τα θέματα που σας απασχολούν στη διεύθυνση [email protected] για να επιχειρήσουμε να τα απαντήσουμε μαζί και να δημιουργήσουμε μια πιο ασφαλή, ισότιμη και συμπεριληπτική κουλτούρα για όλους και όλες. Αυτή, στην οποία μας αξίζει να ανήκουμε.