UPDATE #NOW

Garmin Greece: Παρουσίασε τα νέα smartwatch της σε μια βραδιά για... όσκαρ


JTeam

3 Μαρτίου 2022

Garmin Greece: Παρουσίασε τα νέα smartwatch της σε μια βραδιά για... όσκαρ
Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον επιβλητικό χώρο “Fondazione Events”, η Garmin Greece δημιούργησε ένα μοναδικό υπερθέαμα που θύμισε βραδιά όσκαρ, για να παρουσιάσει τα ολοκαίνουργια smartwatch της. 

Στα πλαίσια του ανεπανάληπτου Movie Night Event, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις 4 ταινίες που γυρίστηκαν με πρωταγωνιστές τους: Γιάννη Δρυμωνάκο (Fenix 7), Γιώργο Αγγελόπουλο (Epix), Ρένο Ρώτα (Venu 2 Plus) και Ηλία Μπόγδανο (Instinct 2).

Ξεχωριστή λάμψη στην εκδήλωση χάρισαν οι αθλητές της Team Garmin Greece, μεταξύ των οποίων και πρωταθλητές με σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις και παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το παρόν έδωσαν δημοσιογράφοι και προσωπικότητες από το χώρο της Showbiz, οι οποίοι απόλαυσαν ένα Movie Night που θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστο.

Jenny.Gr
Φωτογράφος: Κοσμάς Κουμιανός/ Γιάννης Μιτάκης - Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO Communication Lab

Τα νέα smartwatch της Garmin κέντρισαν τα βλέμματα των παρευρισκόμενων, με τnν κορυφαία σειρά Fenix 7, που καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού, να ξεχωρίζει. Το Epix, με το επικό βίντεο με πρωταγωνιστή το Γιώργο Αγγελόπουλο έκλεψε την παράσταση, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το Venu 2 Plus, το πρώτο ρολόι Garmin που δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων απευθείας από τον καρπό. Τέλος, το Instinct 2, το τελευταίο χρονικά που ανακοινώθηκε, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού για τη δυνατότητα ηλιακής φόρτισης που καθιστά τη ζωή της μπαταρίας του, ανυπέρβλητη.

Jenny.Gr
Τάσος Κανελλόπουλος, Sales & Operations Director Digital Tracer - Γιάννης Δρυμωνάκος - Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO Communication Lab - Γιώργος Αγγελόπουλος - Ηλίας Μπόγδανος - Ρένος Ρώτας - Νάνσυ Ζαμπέλη, Marketing & Corporate Communication Director Digital

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Marketing της Garmin Greece Νάνσυ Ζαμπέλη, δήλωσε: «Ήταν μια καταπληκτική βραδιά, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας των νέων smartwatch της Garmin. Νομίζω ότι καταφέραμε να αναδείξουμε με τον ιδανικότερο τρόπο, τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε ένα από τα ρολόγια να ξεχωρίζει.»

TAGS