UPDATE #NOW

Grammys 2022: Η φετινή τελετή θα έχει ξεχωριστή ενότητα αφιερωμένη στην Ουκρανία


JTeam

3 Απριλίου 2022

Grammys 2022: Η φετινή τελετή θα έχει ξεχωριστή ενότητα αφιερωμένη στην Ουκρανία
Στην τηλεοπτική μετάδοση της φετινής τελετής, θα δούμε τρόπους με τους οποίους καθένας μας μπορεί να δράσει

Η αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους οργανισμούς Global Citizen και Stand Up For Ukraine, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για όσα συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή στον πόλεμο. Στην τηλεοπτική μετάδοση της φετινής τελετής απονομής των Grammys, λοιπόν, σε ξεχωριστή ενότητα, θα δούμε τρόπους με τους οποίους καθένας μας μπορεί να δράσει αλλά και να συμμετάσχει στην παγκόσμια καμπάνια Stand Up for Ukraine.

«Είμαστε συντετριμμένοι λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία, και συγκινημένοι από την αντοχή που επιδεικνύουν οι πολίτες καθημερινά», δήλωσε ο CEO της Ακαδημίας, Harvey Mason jr. «Ελπίζουμε πως η ενότητα αυτή θα εμπνεύσει το κοινό μας σε ολόκληρο τον κόσμο ώστε να ασχοληθεί και να στηρίξει αυτές τις σημαντικές ανθρωπιστικές προσπάθειες».

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, Trevor Noah, δήλωσε στο Associated Press πως η φετινή τελετή «θα έβρισκε τη σωστή θέση και τον σωστό χώρο για να κάνει κάτι» αλλά και την απόλυτη ισορροπία σε μια στιγμή γιορτής, διασκέδασης κι ευκαιρίας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.

«Είναι μία από αυτές τις ενδιαφέρουσες ισορροπίες που προσπαθούμε να πετύχουμε στη ζωή, αναγνωρίζοντας τι συμβαίνει στον κόσμο κι επιτρέποντας ταυτόχρονα στον εαυτό σου την πολυτέλεια να γιορτάσει κάποιες από τις στιγμές που επίσης συμβαίνουν».

Τα φετινά Grammys θα προβληθούν τα ξημερώματα της Δευτέρας 4 Απριλίου