UPDATE #NOW

Οι οθόνες μου κι εγώ: Μία μέρα με το Samsung Galaxy S22 Ultra, το Tab S8 Ultra και πολλές στιγμές υψηλής ανάλυσης


Στεφανία Παπαδημητρίου

7 Απριλίου 2022

Οι οθόνες μου κι εγώ: Μία μέρα με το Samsung Galaxy S22 Ultra, το Tab S8 Ultra και πολλές στιγμές υψηλής ανάλυσης
Μία μέρα γεμάτη οθόνες, φωτογραφίες και τεχνολογία

Όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από οθόνες – διαφορετικές, ευτυχώς. Το κινητό μου είναι το πρώτο πράγμα που πιάνω στα χέρια μου όταν ξυπνώ το πρωί και το τελευταίο πριν κοιμηθώ το βράδυ. Εργάζομαι σε υπολογιστή, τον οποίο έχω σχεδόν αγκαλιά για τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα, κι όταν επιστρέφω σπίτι, με περιμένει το tablet μου. Κάποιος θα έλεγε ότι έχω εθιστεί στην τεχνολογία. Κι εγώ θα το έπαιρνα σαν κοπλιμέντο.

Οι εξελίξεις τρέχουν – μαζί τους κι εμείς, προσπαθώντας να τις προλάβουμε. Και ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να το κάνουμε αυτό; Βγάζοντας φωτογραφίες. Επαγγελματία δε με λες σε καμία περίπτωση, αλλά έχω πάρει αρκετά θετικό feedback. Φωτογραφίζω τα πάντα - από την πρωινή selfie που στέλνω στο group chat για να δείξω το eyeliner μου και τις φορές που βάζω τα κλάματα επειδή ο γάτος μου παραπονιέται, μέχρι την προπόνησή μου και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρον βρίσκω στον δρόμο. Φυσικά, προσποιούμαι πως για τις καλές λήψεις ευθύνεται το ταλέντο μου – η αλήθεια, όμως, βρίσκεται σε μία μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια: Το κινητό μου.

Jenny.Gr

Πολλοί θα πουν ότι το μυστικό είναι ο καλός φωτισμός. Διαφωνώ. Όταν έχεις το Samsung Galaxy S22 Ultra και οι φωτογραφίες μοιάζουν λες και έχουν δεχθεί επεξεργασία, το σημείο – κλειδί είναι να μοιάζεις λίγο αυθόρμητη, αλλά όχι εντελώς. Θα δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα με εικόνες. Θα δείτε, επίσης, μία μέρα μ’ εμένα και τις οθόνες μου.

Πρωινό και άφιλτρο before and after

Jenny.Gr

Το eyeliner που ανέφερα παραπάνω; Ορίστε. Τι κι αν πήρε 10 λεπτά; Όσο για το πριν, δεν κρίνουμε, για να μην κριθούμε. Το στέλνω στην ομαδική, μαζεύω 2-3 κοπλιμέντα (γιατί τόσες είμαστε) και φεύγω.

Jenny.Gr

Αν, πάλι, είναι μία από αυτές τις τέλειες μέρες που όλοι ξυπνάμε στην ώρα μας, ξεκινάμε με βιντεοκλήση - με το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, αυτήν τη φορά - και πίνουμε την πρώτη γουλιά καφέ όλες μαζί.

Οι οθόνες μου και εγώ, μία οικογένεια

Jenny.Gr

Το κινητό είναι πάντα δίπλα μου, κι αν το δει κανείς χωρίς εμένα, κάτι πηγαίνει στραβά. Επειδή το multitasking είναι μέρος της δουλειάς μας, πολλές φορές ασχολούμαι με δύο (ή τρία) θέματα ταυτόχρονα – και το Tab S8 Ultra είναι πάντα εκεί να με σώσει. Στο σπίτι, είναι μέσο έκφρασης καλλιτεχνικών ανησυχιών, ενώ στο γραφείο είναι σαν δεύτερος υπολογιστής μου. Κι εγώ προσπαθώ να απορροφήσω όλες τις πληροφορίες. Εσείς, καλά;

Λίγο self-care και journaling

Jenny.Gr

Επειδή πάνω απ’ όλα πρέπει να βάζουμε την ψυχική μας υγεία, κάθε απόγευμα που επιστρέφω από το γραφείο, αφιερώνω λίγο χρόνο μόνο σ’ εμένα. Ανάβω τα κεράκια μου, βάζω μουσική και γράφω για τη μέρα μου, αποφορτίζομαι και, ήρεμη πια, μπορώ να κάνω οτιδήποτε άλλο έχει το πρόγραμμα.

Hot girl walk

Jenny.Gr

Καθημερινά, είτε πριν είτε μετά την προπόνηση, περπατάω. Και περπατάω αρκετά. Έχω την τύχη να μένω δίπλα σε άλσος, οπότε υπάρχει πάντα χώρος, κόσμος που φορά ακουστικά κι ασχολείται μόνο με τη δουλειά του, αλλά και ωραία σκηνικά για IG stories. Ναι, stories στο σκοτάδι, χωρίς φλας, επειδή η λειτουργία Nightography του Samsung S22 Ultra μας λύνει τα χέρια.

Jenny.Gr

Netflix and Rosemary

Jenny.Gr

Αν έχετε γάτα, ξέρετε. Κι αν δεν έχετε, μην αφήσετε αυτήν την εικόνα να σας παραπλανήσει. Η Rosemary κάνει πως βλέπει Bridgerton, όσο περιμένει να επιτεθεί στο Tab S8 Ultra – το «αυθόρμητη αλλά όχι εντελώς» που λέγαμε; Να το.

Η αλήθεια είναι πως έχει μαζί του μία σχέση μίσους και πάθους. Την εντυπωσιάζει η εικόνα που κινείται ακριβώς όσο την ενοχλεί η παντελής αδιαφορία μου, τις ώρες που το χρησιμοποιώ στο σχέδιο. Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετές φορές θα της βάλω να δει βίντεο με άλλες γάτες (τις λιγότερο προνομιούχες, μήπως νιώσει ευγνωμοσύνη και κερδίσω επιτέλους την αποδοχή της) και θα συνεχίσω τη ζωγραφική στο κινητό. Έχω σώσει το SPen πολλές φορές από σχεδόν βέβαιο θάνατο, κι ας το προσέχω σαν κόρη οφθαλμού.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω γίνονται επειδή υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός.

To SPen του Samsung Galaxy S22 Ultra αποτελεί το πιο γρήγορο και με μεγαλύτερη απόκριση SPen που δημιουργήθηκε ποτέ, με βελτίωση κατά 70% στο λανθάνοντα χρόνο εμφάνισης, που μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να γράφουμε ακόμη πιο ρεαλιστικά. Παράλληλα, το ίδιο το S22 Ultra είναι πολλά περισσότερα από ένα ακόμη smartphone.

O προηγμένος φακός του, Super Clear Glass, ενισχύει την ομαλότητα και την ευκρίνεια κατά τη λήψη βίντεο τη νύχτα. Παράλληλα, η λειτουργία Auto Framing βοηθά τους χρήστες να καταγράφουν πάντα το κάδρο ακριβώς που επιθυμούν, είτε περιέχει ένα άτομο είτε δέκα.

Με δυνατότητες ζουμ που μας φέρνουν 100 φορές πιο κοντά στη δράση, το Samsung Galaxy S22 Ultra δεν διαθέτει απλώς την πιο ισχυρή κάμερα της Samsung, αλλά και την πιο έξυπνη. Κάθε λήψη φαίνεται επαγγελματική, λόγω των νέων δυνατοτήτων που υποστηρίζονται από την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως η λειτουργία Portrait. Οι προηγμένες λειτουργίες Nightography, που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την σειρά S22, επιτρέπουν τη λήψη βίντεο υψηλής ευκρίνειας από την μπροστινή και την πίσω κάμερα, χωρίς να έχει σημασία αν είναι μέρα ή νύχτα. Κι η μπαταρία διαρκεί τουλάχιστον 24 ώρες.

Jenny.Gr

Όσο για το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra; Προσφέρει μια premium εμπειρία tablet, που διαφέρει σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο Samsung Galaxy Tab. Με διευρυμένη οθόνη Super AMOLED 14,6 ιντσών, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και πιο λεπτά πλαίσια από ποτέ στα 6,3 mm, το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra προσφέρει μέγιστη αναλογία οθόνης προς σώμα για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Η εντυπωσιακή οθόνη είναι ενσωματωμένη στο πιο λεπτό, ελαφρύ και ισχυρό σώμα που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα, ενώ παραμένει προστατευμένο χάρη στο ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου Armor που εξασφαλίζει 30% μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές και είναι 40% λιγότερο επιρρεπές σε κύρτωση σε σχέση με το Samsung Galaxy Tab S7. Ενσωματώνοντας την πιο premium φορητή τεχνολογία εν κινήσει, το Tab S8 Ultra προσφέρει μια πλούσια και συναρπαστική εμπειρία θέασης βίντεο, ταινιών, gaming και άλλων λειτουργιών.

Εξοπλισμένο με ισχυρές διπλές μπροστινές κάμερες 12 MP, το Tab S8 Ultra μεταμορφώνει την εμπειρία βιντεοκλήσεων με επαγγελματική ποιότητα βίντεο 4K . Τα προηγμένα υλικά συναντούν το λογισμικό με τεχνολογία auto-framing της Samsung, που βοηθά το χρήστη να εστιάζει κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης, ενώ παράλληλα μεγεθύνει ή μικραίνει το πλαίσιο ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Ακουγόμαστε και φαινόμαστε πεντακάθαρα, χάρη στα τρία μικρόφωνα ακριβείας που χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου, περιορίζοντας τους ήχους από το περιβάλλον του. Τα τετραπλά ηχεία με Dolby Atmos®, που ενσωματώνονται και στα τρία μοντέλα Samsung Galaxy Tab S8 διασφαλίζουν ανεπανάληπτη ποιότητα ήχου.

Jenny.Gr

Η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από οθόνες, λοιπόν, κι αυτό είναι τέλειο.