UPDATE #NOW

Elizabeth Olsen: Ο λόγος που εκνευρίζεται όταν υποτιμούν τις ταινίες της Marvel


Κλέλια Φατούρου

9 Μαΐου 2022

Elizabeth Olsen: Ο λόγος που εκνευρίζεται όταν υποτιμούν τις ταινίες της Marvel
Instagram/Elizabeth Olsen
Κουράστηκε η Elizabeth Olsen με τα επικριτικά σχόλια κατά της Marvel και δίνει την απάντησή της

Είναι γεγονός ότι η Marvel είναι τελευταία ένα αγαπημένο θέμα συζήτησης, αλλά όχι για καλό λόγο. Οι σκηνοθέτες Martin Scorsese και Francis Ford Coppola εξέφρασαν δημόσια την άποψή τους για τη Marvel και την έλλειψη δημιουργικότητας και τέχνης των ταινιών της.

Αν και ξέρουμε ότι το σύμπαν της Marvel βασίζεται σε κλασικά comics και μιλά για super heroes και συμπεριλαμβάνει αμέτρητα εφέ, υπάρχει χώρος για όλους. Η Elizabeth Olsen, πρωταγωνίστρια των "WandaVision" και "Doctor Strange" έχει να πει δυο λόγια σε όλους τους επικριτές και εμείς την ακούμε με προσοχή.

«Δεν λέω ότι κάνουμε ανεξάρτητες indie ταινίες, αλλά αυτή η κριτική αφαιρεί από την αξία όσων δουλεύουμε. Μιλάμε για μερικούς από τους καλύτερους σχεδιαστές, ενδυματολόγους, οπερατέρ. Νομίζω ότι αυτά τα σχόλια υποτιμούν τους ανθρώπους που εργάζονται και σε ταινίας που αποσπούν βραβεία», δήλωσε σε συνέντευξή της στη The Independent.

Η Elizabeth Olsen αντιλαμβάνεται ότι οι ταινίες Marvel απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αξία. «Μπορώ να το καταλάβω μόνο από την άποψη της ερμηνείας, γιατί είναι πιο συγκεκριμένη. Εκνευρίζομαι όμως όταν μιλάμε για τους υπόλοιπους. Εκεί δεν σηκώνω κουβέντα».

Η ίδια πάντως είχε συμβόλαιο για 3 ταινίες και τώρα απλώς εκπλήσσεται που το στούντιο συνεχίζει να τη θέλει. «Είμαι ακόμα τόσο μπερδεμένη για το πόσο τυχερή στάθηκα με το WandaVision». Δηλώνει ότι θα συνεχίσει αυτό το ταξίδι για όσο καιρό τη χρειάζονται, αρκεί το ποιοτικό επίπεδο να είναι τόσο υψηλό όσο τώρα. «Όσο υπάρχει μία καλή ιδέα, θα είμαι εκεί».

TAGS