UPDATE #NOW

Moon Knight: Ο Oscar Isaac είναι ο νέος υπερήρωας της Marvel, στο χαοτικό trailer της ημέρας


Κλέλια Φατούρου

18 Ιανουαρίου 2022

Moon Knight: Ο Oscar Isaac είναι ο νέος υπερήρωας της Marvel, στο χαοτικό trailer της ημέρας
Η Marvel επιστρέφει με νέα ιστορία (και πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac)

Ο Oscar Isaac μόλις μπήκε στο σύμπαν της Marvel και από εμάς είναι ναι. Το πρώτο trailer της σειράς Moon Knight για την πλατφόρμα Disney+ μόλις κυκλοφόρησε και η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2022.

Στο Moon Knight, ο Isaac υποδύεται τον Marc Spector, ένα πρώην στρατιώτη με μία ιδιαίτερη περίπτωση διαταραχής ταυτότητας, η οποία εμφανίζεται μέσα από διαφορετικές προσωπικότητες. Έτσι γίνεται το μέσο για τον Αιγύπτιο θεό της Σελήνης Khonshu να επανέλθει στη ζωή, κάτι που απλώς επιδεινώνει το άγχος του Marc για την ψυχική του νόσο.

Αδυνατεί να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από τον ύπνο του, νιώθει ότι χάνει το μυαλό του και είναι ο κλασικός αντι-ήρωας που προσπαθεί να βρει τον εαυτό του. Μέχρι που συναντά τον ηγέτη μίας αίρεσης, που ερμηνεύει ο Ethan Hawke (σε ευχαριστούμε και για αυτό Marvel) και ο οποίος παροτρύνει τον Marc να αποδεχθεί το σκοτάδι που υπάρχει μέσα του. Και γίνεται ο Moon Knight.

Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του 1975, αυτή είναι η πρώτη σειρά για την Disney+, που δεν βασίζεται σε αληθινούς χαρακτήρες και χαράσσει έναν νέο δρόμο. Θα ακολουθήσουν οι πολυαναμενόμενες σειρές She-Hulk και Ms. Marvel και το 2022 θα είναι σίγουρα η χρονιά της Marvel. Πάλι.

TAGS