UPDATE #NOW

Spencer: Το πρώτο trailer είναι εδώ και η Kristen Stewart ως Diana βλέπει ήδη το Oscar να έρχεται


The Jennettes

27 Αυγούστου 2021

Spencer: Το πρώτο trailer είναι εδώ και η Kristen Stewart ως Diana βλέπει ήδη το Oscar να έρχεται
Χθες το πρωί, είδαμε την αφίσα. Περίπου δώδεκα ώρες αργότερα, κυκλοφόρησε το trailer και μας έδωσε λόγο να ανυπομονούμε για το φθινόπωρο.

Χθες το πρωί, είδαμε την αφίσα. Περίπου δώδεκα ώρες αργότερα, κυκλοφόρησε το trailer του Spencer και μας έδωσε λόγο να ανυπομονούμε για το φθινόπωρο.

Η Kristen Stewart ως Diana μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι. Μας δίνει το drama που έλειπε από τη ζωή μας και αποδεικνύει σε όλους ότι είναι πολλά περισσότερα από την Bella του Twilight

Στο τέλος του βίντεο, την ακούμε να μιλά με αγγλική προφορά – επιτέλους – στη Sally Hawkins (το ρόλο της οποίας ακόμη δε γνωρίζουμε) που, όλο μυστικότητα, της λέει ότι «ξέρουν τα πάντα». «Όχι, δεν τα ξέρουν», απαντά και ήδη έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε τι ξέρουν και, κυρίως, ποιοι.

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη χριστουγεννιάτικη περίοδο του 1991, όταν η Diana πέρασε ένα σχεδόν εφιαλτικό Σαββατοκύριακο με τη βασιλική οικογένεια. Ήταν το διήμερο που συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της δεν έχει μέλλον και ήρθε ώρα να τελειώσει.
 

Δείτε ακόμη: Diana - Μία αριστοκρατική πριγκίπισσα

jenny.gr