UPDATE #NOW

Βασίλης Κικίλιας: Η τέλεια απάντηση στον Benedict Cumberbatch και το κάλεσμα στην Ελλάδα


JTeam

10 Μαΐου 2022

Βασίλης Κικίλιας: Η τέλεια απάντηση στον Benedict Cumberbatch και το κάλεσμα στην Ελλάδα
Instagram/ vkikilias
Ο Benedict Cumberbatch και η μαμά του έκαναν την καλύτερη διαφήμιση στην Ελλάδα στο τελευταίο SNL της σεζόν και ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας απάντησε με την πιο δυνατή ανάρτηση στο Twitter

Ο Benedict Cumberbatch έκλεψε την παράσταση με τις δηλώσεις του στο τελευταίο Saturday Night Live για αυτή τη σεζόν ενώ φρόντισε να αφιερώσει λίγο χρόνο για να ευχηθεί χρόνια πολλά στις δύο μητέρες της ζωής του με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας. Στη δική του, που αυτή τη στιγμή κάνει διακοπές κάπου στην Ελλάδα και προτίμησε να μείνει σε μία παραλία από το να βρεθεί στο στούντιο του SNL (και πολύ συμφωνούμε μαζί της), και στη σύζυγό του Sophie, που βρισκόταν στο κοινό.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχηθώ "χρόνια πολλά" στη μαμά μου για τη γιορτή της μητέρας. Αλλά είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες. Προσφέρθηκα να της κλείσω εισιτήρια στην πρώτη θέση για να γυρίσει πίσω και μου απάντησε "Όχι, είμαι στην παραλία! Είσαι τρελός;". Σ' αγαπώ μαμά», είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός και όλοι ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Ο Βασίλης Κικίλιας πιάστηκε από το σχόλιο του Benedict για να κάνει ένα ανοιχτό ταξιδιωτικό κάλεσμα στον ίδιο μέσω της παρακάτω ανάρτησης στο Twitter.

Ο υπουργός Τουρισμού κάλεσε τον ηθοποιό να επισκεφθεί κι ο ίδιος τη χώρα μας εφόσον η μητέρα του δεν σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα. Μάλιστα, αναφέρθηκε στις 63 πτήσεις την εβδομάδα από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, για τις οποίες είχε μιλήσει χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του: «Ίσως να σκεφτείτε να έρθετε κι εσείς στην Ελλάδα, καθώς, όπως φαίνεται, η μαμά σας δεν προβλέπεται να φύγει σύντομα. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε 63 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ».