UPDATE #NOW

Πως να κερδίσετε χώρο στη μνήμη του iPhone σας, χωρίς να διαγράψετε καμία φωτογραφία


12 Ιουνίου 2022

Πως να κερδίσετε χώρο στη μνήμη του iPhone σας, χωρίς να διαγράψετε καμία φωτογραφία
Οι ειδοποιήσεις για «ανεπαρκή χώρο» εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο, ενώ φυσικά δεν σας αφήνει να βγάλετε καινούργιες φωτογραφίες

Αυτό που συνηθίζουν τότε να κάνουν αρκετοί είναι να σβήνουν ένα σωρό φωτογραφίες, ώστε αν τραβήξουν καινούργιες, αλλά αυτό, κακά τα ψέματα, είναι απλά απαίσιο.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν συνήθως καλές μας αναμνήσεις και το να διαγράφεις κάποιες από αυτές είναι μαρτύριο. Υπάρχουν όμως τρόποι ώστε και να βρεις χώρο στη μνήμη του κινητού σου και να μην διαγράψεις καμία από τις αγαπημένες σου φωτογραφίες.

Σβήστε ότι apps δεν χρησιμοποιείτε

Πηγαίνετε Ρυθμίσεις > διαχείριση χώρου και θα δείτε όλες τις εφαρμογές σας όπως και τι χώρο καταλαμβάνει η κάθε μία. Κρατείστε όποιες όντως χρησιμοποιείτε και ξεφορτωθείτε τις υπόλοιπες

Καθαρίστε την προσωρινή μνήμη του τηλεφώνου σας

Εύκολο. Ρυθμίσεις > safari > Διαγραφή ιστορικού και εκκαθάριση cookie και δεδομένων και κερδίσετε χώρο

Σβήστε SMS

Αντί να σβήσετε ένα σωρό φωτογραφίες, πηγαίνετε στα μηνύματα και αρχίστε να διαγράφετε. Είναι δεδομένο πως θα βρείτε πολύ περισσότερα άχρηστα πράγματα εκεί. Μπορείς μάλιστα να προγραμματίσεις την συσκευή σου ώστε να διαγράφει από μόνη της τα SMS που είναι παλιότερα των 30 ημερών.

Ξεφορτωθείτε τις αυτόματες αναβαθμίσεις

Είναι καλό οι εφαρμογές και το κινητό σας να ανανεώνονται για λόγους ασφάλειας, όμως όταν αυτό συμβαίνει αυτόματα τότε σου τρώει αρκετή μνήμη χωρίς να το γνωρίζεις. Πηγαίνετε λοιπόν Ρυθμίσεις > iTunes & App Store και απενεργοποιήστε στις αναβαθμίσεις.

TAGS