UPDATE #NOW

Φωτιά Πεντέλη: Τα 12 μέτρα για τους πυρόπληκτους


21 Ιουλίου 2022

Φωτιά Πεντέλη: Τα 12 μέτρα για τους πυρόπληκτους
eurokinissi
Στην αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων, τις αποζημιώσεις για οικοσυσκευές, την επιχορήγηση επιχειρήσεων, την τριετή απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και την αναστολή πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών, προχωρά η κυβέρνηση για τους πυρόπληκτους της Πεντέλης, της Κρήτης και των Μεγάρων

Στην αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων, τις αποζημιώσεις για οικοσυσκευές, την επιχορήγηση επιχειρήσεων, την τριετή απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και την αναστολή πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών, προχωρά η κυβέρνηση για τους πυρόπληκτους της Πεντέλης, της Κρήτης και των Μεγάρων. Στόχος των μέτρων που πάρθηκαν από τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι η στήριξη των πυρόπληκτων του Ιουλίου του 2022.

Νωρίτερα σήμερα (21/7) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Ντράφι, το Πανόραμα της Παλλήνης και την Ανθούσα και δεσμεύτηκε ότι οι ζημιές θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό. «Είδα ότι η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης προχώρα με πολύ γρήγορα βήματα. Θα γίνει η καταγραφή των ζημιών, έχουμε πια εμπειρία και οι συμπολίτες μας οι οποίοι υπέστησαν ζημιές θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.