UPDATE #NOW

Φωτιά στη Λέσβο: Εφτασαν στη θάλασσα οι φλόγες - Απειλούνται σπίτια, εκκενώθηκαν τα Βατερά


23 Ιουλίου 2022

Φωτιά στη Λέσβο: Εφτασαν στη θάλασσα οι φλόγες - Απειλούνται σπίτια, εκκενώθηκαν τα Βατερά
Προληπτική εκκένωση του οικισμού των Βατερών, με αποτέλεσμα να σταλεί στους κατοίκους μήνυμα από το 112 - Απειλούνται σπίτια, ενώ τουρίστες με βαλίτσες ανά χείρας προσπαθούν να προστατευθούν - Ο αέρας εξακολουθεί να είναι ισχυρός Προληπτική εκκένωση του οικισμού των Βατερών, με αποτέλεσμα να σταλεί στους κατοίκους μήνυμα από το 112 - Απειλούνται σπίτια, ενώ τουρίστες με βαλίτσες ανά χείρας προσπαθούν να προστατευθούν - Ο αέρας εξακολουθεί να είναι ισχυρός

Μάχη με τις φλόγες δίνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελοντές στην περιοχή Ρογκάδα των Βατερών στην Λέσβο προκειμένου να ελέγξουν δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 10 περίπου το πρωί του Σαββάτου 23 Ιουλίου. H φωτιά έφτασε στην παραλία των Βατερών.

Η περίπτωση κρίνεται από τις πυροσβεστικές αρχές ιδιαίτερα σοβαρή για αυτό και έχει ενεργοποιηθεί το σύνολο του δασοπυροσβεστικού μηχανισμού. Απειλούνται σπίτια, ενώ τουρίστες με βαλίτσες ανά χείρας προσπαθούν να προστατευθούν. Ο αέρας εξακολουθεί να είναι ισχυρός. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.