UPDATE #NOW

Μάθε πως αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις μέσα από ένα τεστ προσωπικότητας


JTeam

30 Αυγούστου 2022

Μάθε πως αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις μέσα από ένα τεστ προσωπικότητας
unsplash
H πρώτη αντίληψη μιας εικόνας λέει πολλά για τον τροπο που αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις

Τα ψυχομετρικά τεστ και τα τεστ προσωπικότητας, χρησιμοποιούνται κατα καιρούς και από ειδικούς προκειμένου να έχουν μια πρώτη μάτια για την συναισθηματική κατάσταση του κάθε ατόμου, αλλά και επειδή δείχνουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του καθένα.

Μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη εικόνα λοιπόν, μπορείς εύκολα και με μια μάτια, να γνωρίζεις το πως αντιλαμβάνεσαι και αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σχέσεις στην ζωή σου. Ανάλογα με το αν θα δεις και θα αντιληφθείς πρώτα μια θετική και αισιόδοξη φιγούρα, ή αν θα αντικρίσεις πρώτα μια τοξική και θυμωμένη εικόνα... τότε αυτό μπορεί να σου πει πολλά για το πως αντιλαμβάνεσαι και τις καταστάσεις της ζωής σου γενικότερα.

Ακολουθεί λοιπόν μια εικόνα, την οποία αντίκρυσε για μερικά δευτερόλεπτα. Μόλις ξεκαθαρίσεις και εντοπίσεις την φιγούρα που είδες πρώτη πρώτη, συνέχισε για να διαβάσεις και τα αποτελέσματα.

Jenny.Gr

Tα αποτελέσματα από το τεστ προσωπικότητας για τις σχέσεις

Ο άντρας που παίζει φλογέρα

Είσαι εκείνη που βλέπει την καλή πλευρά των πραγμάτων στη σχέση. Είσαι στήριγμα για αυτόν που αγαπάς και δεν αφήνεις κάποιον να φύγει εύκολα από την ζωή σου. Σου αρέσει να δημιουργείς σταθερές και υγιείς σχέσεις, που να έχουν έναν μακροπρόθεσμο σκοπό. Συνήθως επιλέγεις δίπλα σου μία/έναν σύντροφο που ενδιαφέρεται και δεν υποκρίνεται ότι είναι κάτι άλλο. Έχεις επίσης μία «άγρια» πλευρά που απαιτείς από τον άλλο να την σεβαστεί και να την αγαπήσει. Θα νιώσεις αποδοχή κι ευτυχία αν συμβεί αυτό.

Το πρόσωπο στο δέντρο

Είσαι άνθρωπος που θέλει τον χρόνο του σε μια σχέση και για να ανοιχτεί και για να αγαπήσει. Δεν δείχνεις εύκολα το πραγματικό σου πρόσωπο στον άλλο, πρέπει πρώτα να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Μπορεί να δείχνεις πως οι σχέσεις δεν σε απασχολούν και ότι δεν είναι προτεραιότητα σου, αλλά καταβάθος θες να ερωτευτείς και να αφεθείς, όσο και αν φοβάσαι. Κρύβεις το άγχος σου πάρα πολύ καλά και η δέσμευση σε κάνει να πιέζεσαι λιγάκι. Ωστόσο να θυμάσαι ότι σ' αυτή τη σχέση δεν είσαι μόνη/ος και πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις για σένα είναι να μοιράζεσαι αυτά που σε προβληματίζουν και κυρίως να συζητάς γι' αυτά που σε δυσκολεύουν. Μην φοβάσαι να δείξεις αυτό που είσαι, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Η κοπέλα στο βάθος

Βλέπεις αυτό γιατί κατά βάθος πιστεύεις ότι δεν είσαι για σχέσεις. Χάνεις την υπομονή σου αρκετά εύκολα, αλλά προσπαθείς να μην το δείχνεις. Δεν σου αρέσει να κανείς υπομονή και να προσπαθείς. Αν για παράδειγμα έχεις τα νεύρα σου, θεωρείς πιο σωστή αντίδραση να μην δείξεις τίποτα και να κρύψεις τα πάντα πίσω από ένα χαμόγελο. Το κάνεις αυτό γιατί θες να είσαι αρεστή/ός και κυρίως γιατί ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι αυτός της μοναξιάς.