UPDATE #NOW

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών – Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης: Ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στη Μέση Γη ξεκινάει


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών – Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης: Ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στη Μέση Γη ξεκινάει
Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της βασισμένης στο εμβληματικό σύμπαν του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν σειράς, «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης», σας παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο αυτό συναρπαστικό «ταξίδι» στη Μέση Γη

19 χρόνια από την ολοκλήρωση της κινηματογραφικής μεταφοράς της εμβληματικής μυθιστορηματικής τριλογίας του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» με την «Επιστροφή του Βασιλιά»– την ταινία που έμελλε να γράψει ιστορία ως η δεύτερη πιο επιτυχημένη εισπρακτικά (τότε) μετά τον «Τιτανικό» και η τρίτη που κατάφερε να συγκεντρώσει 11 Όσκαρ- και οχτώ χρόνια από την τελευταία φορά που το πολυαγαπημένο σύμπαν του σπουδαίου Βρετανού συγγραφέα ζωντάνεψε στις οθόνες μας με το «Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών», θα έχουμε την ευκαιρία να παρασυρθούμε στον συναρπαστικό και περιπετειώδη κόσμο της Μέσης Γης για ακόμη μια φορά μέσα από τη νέα σειρά «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης».

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της πρώτης σεζόν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο, σας παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό prequel που θα μας συντροφεύσει σε ένα επικό ταξίδι φαντασίας που υπόσχεται να μας καθηλώσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr