UPDATE #NOW

Όσα μας άρεσαν και όσα μας «χάλασαν» αυτή την εβδομάδα


4 Σεπτεμβρίου 2022

Όσα μας άρεσαν και όσα μας «χάλασαν» αυτή την εβδομάδα
Την εβδομάδα που πέρασε κάναμε βόλτες στην πόλη, δοκιμάσαμε νέες γεύσεις, είδαμε σειρές, διαβάσαμε βιβλία, ταξιδέψαμε και πολλά άλλα και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Συγκεντρώσαμε ότι μάς κέντρισε το ενδιαφέρον και μάς ενθουσίασε ή μας απογοήτευσε!

(+) Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών – Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης: Οι πρώτες εντυπώσεις από την πρεμιέρα
Είχα αρκετά χρόνια να αισθανθώ τέτοια ανυπομονησία για την πρεμιέρα μιας σειράς όσο αισθανόμουν τις τελευταίες ημέρες για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης» που ξεκίνησε χθες στην streaming υπηρεσία Amazon Prime Video με διπλό επεισόδιο. Η ευκαιρία να «εμβυθιστώ» για ακόμη μια φορά στο αγαπημένο λογοτεχνικό σύμπαν του εμβληματικού συγγραφέα Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, πάνω στον οποίο βασίστηκε, απάλυνε κατά κάποιον τρόπο την επιστροφή μου στην πόλη μετά και το πέρας των διακοπών.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την πρεμιέρα απέδειξαν ότι η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω. Αν και είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να βγάλει κανείς οριστικά συμπεράσματα για τα «Δαχτυλίδια της Δύναμης» ωστόσο κάποια πράγματα μπορούν να ειπωθούν με σίγουρια. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παραγωγή- η ακριβότερη στην ιστορία της τηλεόρασης- οπτικά πλούσια και τεχνολογικά άρτια, που δίνει την αίσθηση μιας απόλυτης κινηματογραφικής εμπειρίας.

Διαβάστε την συνέχεια στο monopoli.gr