AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Atopos: Η επιστροφή της Björk δεν θα μπορούσε να είναι πιο συναρπαστική


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2022

Atopos: Η επιστροφή της Björk δεν θα μπορούσε να είναι πιο συναρπαστική
Με το συναρπαστικό «Atopos» επιστρέφει η ιέρεια της avant-garde pop, μετά από πέντε χρόνια απουσίας -και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο

Η τελευταία φορά που ακούσαμε (επίσημη) νέα μουσική από την Bjork, ήταν το 2017, όταν κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο άλμπουμ της, «Utopia», ένας από τους πιο ήρεμους και τρυφερούς δίσκους που είχαμε ακούσει από την Ισλανδή πρωτοπόρο της avant-pop.

Τα τελευταία χρόνια, η Bjork βρισκόταν εμφανώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με εξαίρεση την απρόσμενη συμμετοχή της στον «Άνθρωπο του Βορρά» του Έγκερς –η Bjork ήταν ένας από τους λόγους που σπεύσαμε στους κινηματογράφους για την ταινία.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια, λοιπόν, από τότε που η Bjork κυκλοφόρησε κάποια νέα δουλειά της. Όταν ανακοίνωσε, στις 5 Σεπτεμβρίου στο Twitter ότι ένα νέο τραγούδι θα προλογίσει την νέα της δουλειά «Fossora» (συγκεκριμένα έγραψε ότι θα είναι το «διαβατήριο του «Fossora»), η προσμονή ήταν μεγάλη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr