UPDATE #NOW

Πώς θα καταλάβεις ότι σε έχουν μπλοκάρει στο WhatsApp


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς θα καταλάβεις ότι σε έχουν μπλοκάρει στο WhatsApp
Unsplash/Mika Baumeister
Τα πιθανά κόλπα που μαρτυρούν ότι ο άλλος σε έχει μπλοκάρει

Ας μην γελιόμαστε, τα social media είναι ο βασικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε με την οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες, τους συντρόφους μας.

Το WhatsApp είναι μία από τις κλασικές εφαρμογές με τις οποίες ανταλλάσσουμε μηνύματα, μέχρι που κάποιος αποφασίζει να μπλοκάρει τον άλλο, επειδή έχει προκύψει πρόβλημα ή επειδή έχετε απομακρυνθεί. Αν και δεν μπορείς να κάνεις πολλά, μπορεί να θέλεις να βρεις την απάντηση για το αν σε έχει μπλοκάρει συγκεκριμένο άτομο.

Ας δούμε τους κλασικούς τρόπους για να το εντοπίσεις.

Μία πιθανή ένδειξη είναι όταν δεν μπορείς να δεις πότε ήταν για τελευταία φορά στο WhatsApp. Κάτω από το όνομά του φαίνεται συνήθως αν είναι Ενεργός ή αν μπήκε πριν από 3 ώρες. Ωστόσο, κάποιοι απενεργοποιούν αυτή τη ρύθμιση, οπότε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σε έχει μπλοκάρει.

Άλλο ένα tip είναι όταν προσπαθείς να τον βάλεις σε μία ομαδική συνομιλία. Αν δεν μπορείς να το κάνεις και δεν έχει απενεργοποιήσει τη συμμετοχή του σε group calls, μάλλον σε έχει μπλοκάρει. Τέλος, είναι πάρα πολύ πιθανό να σε έχει μπλοκάρει κάποιος αν στο μήνυμα που έχεις στείλει έχει εμφανιστεί ένα τικ από κάτω και όχι δύο.

TAGS