UPDATE #NOW

Η κόρη του Steve Jobs τρολάρει απολαυστικά το νέο iPhone 14


Τόνια Τζάφερη

9 Σεπτεμβρίου 2022

Η κόρη του Steve Jobs τρολάρει απολαυστικά το νέο iPhone 14
@evejobs
H 24χρονη κόρη του Steve Jobs, Eve, δεν φάνηκε ιδιαίτερα ενθαρρυντική για το νέο iPhone 14 της Apple

Με ανυπομονησία περίμενε ολόκληρος ο πλανήτης τη νέα παρουσίαση της Apple, όπου μας έδειξε το νέο iPhone 14 μαζί με τα νέα του χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Κάθε παρουσίαση της Apple κεντρίζει το ενδιαφέρον των χρηστών και των Apple fans, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και για την κόρη του ιδρυτή της εταιρείας, Εve Jobs.

Jenny.Gr

Η μικρότερη κόρη του Steve, Eve, είπε να πάρει θέση στο νέο λανσάρισμα και με ένα meme, κατάφερε να κλέψει την παράσταση και να γίνει viral. To meme αυτό είχε ως εξής: Απεικονίζεται ένας άντρα να φοράει το ίδιο ακριβώς πουκάμισο που κρατάει στα χέρια του και στη λεζάντα να γράφει:

«Εγώ όταν αναβαθμίζομαι από το iPhone 13 στο iPhone 14 μετά την ανακοίνωση της Apple».

Jenny.Gr

Η Eve θέλησε έτσι να δείξει πως το iPhone 13 με το ολοκαίνουργιο iPhone 14, δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές. Όχι και πολύ υποστηρικτικό απέναντι στην εταιρεία-κληρονομιά του πατέρα της, αλλά δεν την αδικούμε. Η 24χρονη Eve έχει δείξει ξανά πως δεν την νοιάζει η γνώμη του κόσμου, έτσι και αυτήν τη φορά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της.

Σημειώνεται ότι το iPhone 14 θα κυκλοφορήσει επίσης στις εκδόσεις Plus, Pro και Pro Max. Και οι τέσσερις συσκευές θα είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου.

Τα iPhone 14, Pro και Pro Max θα κυκλοφορήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ το iPhone 14 Plus θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου. Η τιμή του «απλού» iPhone 14 ξεκινά από 799 δολάρια, ενώ του Plus από τα 899 δολάρια. Τα μοντέλα Pro του iPhone 14 ξεκινούν από 999 δολάρια.