UPDATE #NOW

Όταν ανακάλυψαν πως είχαν σχέση με τον ίδιο άνδρα, τον χώρισαν και πήγαν μαζί διακοπές


JTeam

10 Οκτωβρίου 2022

Όταν ανακάλυψαν πως είχαν σχέση με τον ίδιο άνδρα, τον χώρισαν και πήγαν μαζί διακοπές
Μπορεί να μοιράστηκαν τον ίδιο σύντροφο χωρίς καν να το ξέρουν, ωστόσο όχι μόνο ανέπτυξαν φιλία, αλλά κατάφεραν να πάνε μαζί και ένα ταξίδι αναψυχής

H Faith Bistline ετοιμαζόταν να κλείσει τα 30 της και να τα γιορτάσει με ένα ταξίδι στην Κόστα Ρίκα μαζί με τον σύντροφο της. Κάπου εκεί, έσκασε ένα μήνυμα στο Facebook, στο οποίο μια άγνωστη κοπέλα τη ρωτούσε αν ο άνδρας που είναι μαζί της στη φωτογραφία είναι το αγόρι της. Όταν της απάντησε θετικά, η κοπέλα της είπε πως ο τύπος τα έχει με τη φίλη της, Emely Ortiz. Από εκεί και ύστερα άλλαξαν όλα.

Στο νέο δημοσίευμα της Washington post γνωρίζουμε την Faith Bistline και την Emely Ortiz, οι οποίες εφόσον έμαθαν πως ο σύντροφός τους τις απατούσε τη μία με την άλλη, αποφάσισαν αντί για έχθρα, να αναπτύξουν μια δυνατή φιλία.

Όταν οι δύο γυναίκες συνειδητοποίησαν ότι το «αγόρι τους» όχι μόνο τους έλεγε ψέματα, αλλά μάλιστα τα είχε παράλληλα και με τις δυο, τον προσέγγισαν ζητώντας εξηγήσεις. Ωστόσο εκείνος διάβασε τα μηνύματά τους, τα άφησε στο seen και εξαφανίστηκε από τις ζωές τους. Αργότερα η Bistline και η Ortiz διαπίστωσαν ότι είχε ίδια μοτίβα συμπεριφοράς απέναντι και στις δυο τους (μέχρι και το που τις έβαζε να αφήνουν την οδοντόβουρτσα όταν έμεναν σπίτι του), ενώ τις ημέρες που δεν μπορούσε να βρεθεί με την μια, είχε κανονίσει να βγει με την άλλη.

Οι δυο γυναίκες μέσα από την εμπειρία που τις πλήγωσε και τις απογοήτευσε, κατάφεραν να βρουν η μια στην άλλη, στήριξη και κατανόηση.

Jenny.Gr

Και κάπως έτσι σκέφτηκαν πως εκείνο το προγραμματισμένο ταξίδι στην Κόστα Ρίκα για τα γενέθλια της Faith ήταν κρίμα να πάει χαμένο. Οπότε αποφάσισαν να πάνε μαζί.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, κατέληξαν να δημιουργήσουν αναμνήσεις μαζί και να αναπτύξουν μια δυνατή φιλία, βγάζοντας από την εξίσωση τον άνθρωπο που αποτέλεσε την αφορμή για να γνωριστούν. Από εμάς, χίλια μπράβο.

Jenny.Gr