CELEBRITIES

Adam Levine: Απάτησε την Behati Prinsloo και ήθελε να δώσει στην κόρη τους το όνομα της ερωμένης του;


Τόνια Τζάφερη

20 Σεπτεμβρίου 2022

Adam Levine: Απάτησε την Behati Prinsloo και ήθελε να δώσει στην κόρη τους το όνομα της ερωμένης του;
Kατηγορίες για τον Adame Levine, πως απάτησε την Behati Prinsloo (Κάπου ώπα δηλαδή)

Δεν έχανε show για show της συζύγου του, η οποία σάρωνε στις πασαρέλες των κορυφαίων οίκων μόδας και εκείνον τον βλέπαμε να λιώνει στο frontrow και να καταχειροκροτεί μόλις εμφανίζονταν η σύντροφος και μητέρα των παιδιών τους, Behati.

Ο Adame Levine και η Behati Prinsloo είναι ένα από τα πιο cool και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, ή τουλάχιστον έτσι έδειχναν -και μεταξύ μας, αποτελούσε και ένα από τα δικά μας αγαπημένα ζευγάρια, αφού πέρα από ταιριαστοί, είχαν και μια effortless cool αίσθηση. Είναι άραγε στιγμή να μας γκρεμίσουνε το όνειρο και τελικά ο έρωτας τους να έχει λάβει τέλος; Να περνάει ίσως μια κρίση; Ένα ενδιαφέρον πάντως σίγουρα το έχουν κεντρίσει, αφού γνωστό μοντέλο και influencer, η Sumner Stroh όχι μόνο δήλωσε πως ο Adame Levine ήταν μαζί της για περίπου έναν χρόνο, αλλά μάλιστα δημοσιοποίησε και στοιχεία.

Αφού ξεπεράσεις το πρώτο σοκ, ότι ο Adam υπάρχει περίπτωση να απάτησε την θεάρα Behati, πάμε να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Η Sumner Stroh δημοσιοποίησε ένα TikTok βίντεο, στο οποίο ομολογεί ότι εκείνη και ο Levine ήταν μαζί παρά το γεγονός πως ήταν παντρεμένος και μάλιστα δήλωσε πως η ίδια νιώθει ανόητη γι' αυτές τις πράξεις της. Και παρά τις αποκαλύψεις αυτές, δεν δίστασε να βάλει στο βίντεο screenshots, στα οποία φαίνεται ο Adam να της λέει πως θέλει να δώσει το όνομά της, στο επόμενο παιδί του, αν γεννηθεί κορίτσι.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Αυτό όμως συνέβη, αφού εκείνη σταμάτησε να του μιλάει και εκείνος θέλησε να της κάνει μια σοβαρή ερώτηση, σχετικά με το όνομα στο επόμενο παιδί του. Η ίδια ακόμη εξομολογήθηκε ότι δεν είχε ποτέ σκοπό να μοιραστεί τις αποκαλύψεις αυτές δημόσια, αλλά ένα από τα screenshots, έφτασε σε φίλη της, η οποία είχε σκοπό να τα πουλήσει ως είδηση σε γνωστό μέσο ενημέρωσης. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια, όπως είπε.

Mέχρι στιγμής ο Adam Levine δεν έχει πάρει θέση στις αποκαλύψεις

Από την άλλη πλευρά ο τραγουδιστής των Maroon 5 δεν έχει δώσει κάποια απάντηση, ούτε έχει αρνηθεί το οτιδήποτε. Το συγκεκριμένο βίντεο της Sumner έχει ξεπεράσει τις 7,5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λιγότερο από 10 ώρες. Αντιλαμβανόμαστε κάπως έτσι, το πόση έκταση έχει πάρει το θέμα.

Το κερασάκι στην τούρτα, είναι πως πριν λίγο καιρό το ζευγάρι Levine - Prinsloo αποκάλυψε πως περιμένουν το τρίτο παιδί τους. Καλά θα πάει αυτό.

Στην συνέχεια το νεαρό μοντέλο πόσταρε ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο απολογείται για το γεγονός πως ήταν μαζί με έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν ήδη δεσμευμένος και πατέρας δυο παιδιών και μάλιστα δήλωσε πως εκείνη γνώριζε πως ο γάμος του Adame με την Behati έχει τελειώσει και για λόγους δημοσιότητας δεν το είχαν ακόμη ανακοινώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.